Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...530531532533534535536...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok  
Zdenek a všechno kolem něj mi přijde natolik absurdní, že se zdráhám čemukoli co tady píše uvěřit. Již několikrát jsem psal, že ho odmítám řešit, že se chová jak Smazáno administrátorem. Vždycky se cítil strašně dotčenej. Teď mi řekněte je toto normální? Zdenek pokud tedy je pravda, že pije, nebo, že se znova léčil,nebo že vůbec existuje je jasným příkladem ztracené existence a nechápu proč bych mu měl nadále projevovat jakoukoli náklonost, soucit, nebo lítost. Pokud je to tak jak to tu Zdenek popisuje, tak si nezaslouží nic jinýho, než aby dosáhl to, po čem touží. Absolutní nezájem a aby skončil někde ve stoce.
Furt se tu odvoláváš na nějaký boj. Není to boj. Ty jsi jen parazit a hovado co zneužívá všeho dobrého co v této společnosti zbylo.

Přísahám, že toto je moje poslední věta na téma Smazáno administrátorem Zdenek.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 06/05/2017 14:23 Provedl: Stopka.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Přesně, neurol to jistí, dal jsem si ho víc a spal jak mimino. Celkem se cítím fajn, ale neskončilo to.
Já netuším jestli někdy vezmu sílu napsat všechno, ten můj život by vydal na knihu. Vyhýbám se přímým odpovědím a hraju to do autu.
Ale nepiju a

děje se na fóru hodně, lidí píšou jak selhávají, ale Kleris tohle si nepřipouštěj a přečti si tolik jiného zde, kde psali lidé třeba - "rok po léčebně a zdárně abstinuju, jde to" atakpod.

Nepropadat beznaději, nikdy!, srdce tluče, játra nejsou zesrané, mozek už nějak pitím možná poškozený je, ale stále žijeme, uvědomujeme si, že jsme tu a ta naděje opravdu umírá poslední, jen nesledovat různé blbé zprávy, statistiky a tak, a v mém případě bude dál chemie, bránil jsem se tomu v životě, ale musím přece vyčerpat všechny možnosti.

Jdu něco zas pořešit
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Primář v léčebně tvrdil, že se většina alkáčů napije v den propuštění z PL. Zdenek vydržel relativně dlouho.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Petr N...je to zložitejšie....ty nie si alkáč?tak píšeš...ako svätý.je to môj boj..nemusel som sa priznať..vieš.no chcem čistú hru.Som závislý..no nie blázon.tak nesúď...pls
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdeno. Prečo tak debilne stále rozmýšľaš? Ty si v tej hlave doslova pestuješ chuť na chlast. Týraš tými myšlienkami sám seba, tou ľútosťou nad sebou samým, že si alkoholik. Závislosť je v nás, závislosť je svinstvo, závislosť je smrteľná choroba.... To ti žiadny psycholog v liečebni nepovedal, že rozmýšľaš ako pako? A mali ste tam vôbec nejakého?
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Pekne vidieť ten posun v myslení pred, a po liečení.

Haha... žartujem, ani prd.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

Zdenek,
napsal jsem pouze fakta. Kde je nějaké odsouzení?
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Veď práve, akoby tam ani nebol. Teda fyzicky možno áno, ale hlavou niekde inde. Veď tam bol viac ako 3 mesiace a žiadna zmena myslenia. Vykašle sa hneď na začiatku na to najdôležitejšie pre neho, vzhľadom na to, že je sám. Na A-klub. A na fóre je to to isté, čo pred tým. Ľutovanie sa ako je ťažko chorý, aj teraz mu to víno a pivo kúpila sila závislosti.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Včelar...tvoj prejav je sám osebe vyzitka..Smazáno administrátorem si ty a fest.Namysleny Smazáno administrátorem.bodka
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 06/05/2017 14:25 Provedl: Stopka.

Zdeno, niekedy mám chuť Ti napísať niečo podobné. Vytáčaš ma. Píšem ti asi len preto, že sme rovnako starý a v podobnej situácii. Vypiješ si pár dní po liečení, začneš si tu sypať popol na hlavu a čo čakáš od nás? Pochvalu? Však si sa hneď na začiatku vykašľal na všetko, čo ti odporúčali na liečení.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...530531532533534535536...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter