Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...532533534535536537538...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok  
Když jsem tak o tom dneska přemýšlel, tak mě pomohla práce. Byl jsem nucenej. Z různých stran mi chodily složenky, upomínky. Furt jsem to nějak zvládal, ale bylo to jen tak, tak. Ty moje tahy stály kopice peněz, které jsem v jejich průběhu nevydělal, takže jsem se po té musel snažit o to víc.

Když jsem došel k poznání, že s chlastem to nikam nevede, takže to zkusím dál bez chlastu, vrhl jsem se prvně na práci. Měl jsem šťěstí, že jsem úplně náhodně natrefil na lidi, pro které jsem kdysi dávno dělal v rajchu a od konce ledna, do konce května jsem pro ně dělal. Sice to byla jen privátní práce - načerno, ale během těch čtyř měsíců jsem srovnal veškeré finanční resty, začal znova investovat do baráku, do auta, do sebe - třeba takovej šatník, to byla tragédie, protože na co hadry, když se za ty prachy dá hezky zpraskat... Makal jsem a věděl jsem, že takovou šanci už dál nemusím znova dostat. Po těch mých tazích jsem býval kolikrát tak zválcovanej, že mi trvalo dva tejdny než jsem se dal do kupy, abych mohl vůbec nějakou práci jít schánět. A tenkrát jsem nabyl přesvědčení, že to už na mě je vidět. I dnes kouknu na člověka a vím, jestli pije, nebo ne. Nejvíc je to vidět na ženských.
Ale zpět k věci. Makal jsem v práci, makal jsem doma, makal jsem kolem včel. Věděl jsem, že když makám, tak nemám čas myslet o pití, nebo nepití. Též jsem věděl, že za posledních pár let jsem zlenivěl, že jsem byl línej jako prase. Přitom dřív jsem si zakládal na tom jakej jsem dříč.
Věřím, že práce mi pomohla se z toho pekla dostat. Zaměstnat tělo, mozek, aby neměl čas přemýšlet furt jen o tom chlastu. Ale k tomu bylo zapotřebí i štěstí a to jsem taky měl. Dnes jsem tam, kde jsem a mířím dál. Zkušenost, kterou jsem prodělal mě pomohla poznat, že když člověk opravdu chce, tak dokáže úplně všechno.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 06/05/2017 23:00 Provedl: Včelař.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Včelař...koho zaujímajú tvoje bláboly?Si ma nasral ....čechov mám rád..no okrem teba.pišeš,že som Smazáno administrátorem.hm..slováci vám vládnu /babiš/ Smazáno administrátorem.tvoja žena je submisívna chudera...druhá by ťa nakopala do prdele
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 07/05/2017 08:28 Provedl: Stopka.

Koho zajímají názory Včelaře?
Třeba mě a myslím i lidi, kteří opravdu chtějí nepít
Každý hledá svou cestu a pomoc.
Tohle forum, přece o tom je.
Předávat si své zkušenosti a názory.
V tvém případě nechápu, co tu děláš????
Jinak všem, kteří to myslí vážně přeju
pohodovou neděli
rosnička
Gold Boarder
graphgraph

Dobre rano,
tak to si ma Vcelar povzdudil ze najviac to vidno na zenskych. ale mas pravdu nechcem sa ani vracat spatne k tomu ako som vyzerala.
Zdenek ty si zasa pil v noci?
Myslim si,ze si dostal druhu sancu hned si dostal miesta v liecebni a ty hned po prichode domov pokracujes vo tvojom zivotnom style. to je moj nazor mozno sa mylim.
Povedz mi prosim ta co si si odniesol z liecebne?
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Včelař napsal:
Ale k tomu bylo zapotřebí i štěstí a to jsem taky měl.

Toto si cim dal tim vic a vic uvedomuju... to stesti. Zacal jsem s abstinovanim na konci dubna a mel jsem obrovske stesti ze jsem chytil obdobi kdy byly rekneme "priznive okolnosti". Prace, osobni zivot, zdravi... to vsechno vcelku fungovalo a umoznilo mi prizpusobit a podridit veskere me fungovani boji s chlastem. Po cca 7mi mesicich se vyhrotily neprijemne osobni a rodinne problemy ktere pretrvavaji do ted a jen tak se jeste neurovnaji. Spousta stresu, nervu a starosti... kdyby to prislo o neco driv nez po tom prvnim cca pul roce kdy uz jsem byl jakz takz "stabilizovany" tak nevim, nevim jak by to dopadlo. Teda vim... skoncilo by to flaskou a pokracovanim volneho padu. Proste clovek se muze snazit sebevic ale bez te trochy stesti to nejde...
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Hovoril som si, že tu asi niekto bude písať tak okolo štvrtej nadránom...

PS: Rôzne spôsoby úniku (NIИ).
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

Chcem sa rozlúčiť..je čas.KLERIS...prosím drž sa...moc ti fandím.STOPKA....rád som ťa spoznal aspoň virtuálne...Gennosuke neber si príklad zo mňa...drž sa chlape...KRTKO máš dobré srdiečko...to liečenie malo zmysel.Tak ahojte
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Maris..Šantal..Katarína...Mirka..Zuzka...na vás som nezabudol
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Nic sa nerozlučuj, napíšeš nebo ne, jak chceš, teď máš průvan v hlavě, dáš se do kupy a pak zas informuj, jak psals z té léčebny...
pert
Platinum Boarder
graphgraph

(z chatu)zdenek: Chyba mi liečebňa...kamaratky boli super...kočky..cnie sa mi za nimi

To ti verím. Najväčšiu skupinu na klube tvoria vždy tí,čo boli spolu na liečení a práve skončili. Sú radi, že sa opäť vidia.
Ak ti tí ľudia chýbajú, prečo si nešiel na klub? A zároveň by si spoznal nových.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Stránka: 1...532533534535536537538...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter