Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...89909192939495...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 11 měsíce  
Zdendo, a co ta prace, jsi tam jeste?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Nie som tam.Alkohol ma dost zdecimoval..To je fuck.
Musim byť fit..v pohode.Praca bude..len alkohol musi byť tabu u mňa.Šantal,ty ešte nie si alkoholik,si pijan..ka.Ten chtič pitia je famozny..Zastav to ihned!Ja mam šťaštie.Mam perfektny metabolizmus.Zatial.No musim to stopnuť..ten etanol blby
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravím,

tak nakonec jen Zdenek se svou touhou po sebezničení tu drobet rozvířil kalné vody obydlené bandou knihomolů, kteří se s alkoholikovou vervou pustili do louskání knih místo kalení. Ok.

Katko, neber to nějak zle, ale za mě je to totální sračka.
Přijde mi, že dnes každý, kdo má do pr.... díru má potřebu čtenářské obci sdělit svá moudra a to do té míry, že splácá kupu kejdy a výsledkem má být pseudo kniha. Že to jak obsahově, tak stylisticky i gramaticky je katastrofa, to nikoho nezajímá...
Ale to jen můj názor k Tvé "tvorbě" a podobných "umělců".

Přeji všem život bez alkoholu. Já se jdu vyspat a zítra se probudím do prvního dne šestého měsíce ve kterém se i nadále budu snažit žít normálně. - bez chlastu.

Včelař
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravim Vcelari!
Je to tady trochu jak v kniznim klubu. Jinak by ses asi divil, co dnes i driv vychazelo, napr. cteni na dovolenou, Harlekynky, povidky v divcich casopisech atd. U Katky ocenuju hezky zajem, bez ohledu na chyby a styl... Lepsi nez flaska;-)
Dobrou noc a hezky strizlicy rano vsem...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Tak stromek bude dnes odpoledne v zemi. Je to nakonec orech, nedaleko na krasnem miste u kamaradky na pozemku. Bude o nej postarano i kdyz ja nebudu moct. Misto vybrano tak, aby mel hodne mista na koreny, budou pry dlouhe. Meri cca 30 cm, je to od znameho
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Tu knizku jsem psala pred lety kdyz jsem byla mlada a bylo to psane pro mládež. Ne pro alkoholiky, chyby tam byly pisu stale z mobilu a mam preklepy, ktere nekontroluji. Styl psani co jsem psala jsem u nekolika knizek cetla. Tak prominte za tu srac..ku co jsem Vam napsala. Chodim do knihovny pravidelne jsem knihomol a nektere knihy jsou srac..ky co se nedaji cist.. tak asi tak vcelari
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Kacko nerozciluj se, neni to cteni pro dospele chlapy
Me toho proslo v praci rukama dost a to cteni pro pubose je nekdy masakr...
Jinak tady prsi a bouri, orech pujde do zeme asi jindy, skoda no...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Zabavit mozek, to je ono, nemyslet pořád na ten chlast... ale takové jako ty dvě tři hodiny šíleného bažení sem teda nezažil. Měl sem zkraty, prostě šel a koupil flašku, panák by mi byl na nic, ale jak začly ty absťáky- třásly se mi ruce, zbatek těla o něco míň a bolesti na hrudi, tak sem začal mít strach, zapojil vnitřní síly a naučil se to zvládat. Za rok požil 19 dní a to už sem vždycky pár dní nebo s týden, o tom přemýšlel. No a pak ten kolaps, psal sem a to byla definitivně zatáhnuta ta brzda. Další rok až dva to stejně nebylo ono, prostě trvá to, dávejte den ke dni a pracujte na sobě, pečujte o střízlivost, choďte na terapie, AA, choď Šantal co můžeš ke svému stromku jak to nemáš daleko tak denně, pobývejte v léčebnách a musí to v tom mozku nakonec zapadnout, mně to tam občas zarachotí, ale nenapiju se.

Ořech je možná lepší jak ta třešeň, ta bývá háklivější, třešně padaly dřív jak jabloně, ořech je dlouhověký a teď jsou většinou samé roubované, sice plodí dřív než ze semen, ale mají pak menší korunu, prý o třetinu, mně se zdálo, že tak o polovinu... No mně se vybavily všecky mé vzpomínky, já rad zahradničil, když sem byl doma a pak sem nějak nedočetl ani to co ste mně psaly v tom volném pokecu, achjo, mám svojé slabé místa, no ať se daří, zalívej pravidelně, u nás je celkem sucho a hoď tu potom fotku prosím...
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Katka tak to bazenie mas fakt dost brutalne, ja som tiez take 2-3 hodinove nezazila. Bolo to vzdy maximalne tak pol hodinu.
Zda sa mi, ze si prilis precitlivena a vztahovacna, ale to je vlastne v tomto stadiu aja normalne. Len sa skus nevytacat na kazdeho, co nezdiela tvoj nazor. Ak sa mas na niekoho nstvat, tak sa nastvi na alkohol a nie na ostatnych ludi.
A skus sa tesit aj z malickosti. Ved to pisanie by malo robit hlavne radost tebe a az potom ostatnym. Vezmi si, ze aj ti najlepsi spisovatelia na svete musia zniest kritiku. Neexistuje, aby sa kazdemu pacilo vsetko.
Drz sa a skus sa na svet trochu aj usmievat
Kira
Expert Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 11 měsíce  
Tak sem si psal právě s dcerou, o tom ořechu a tak... poslala mi fotky, taky s přítelem zahradničí, ovečky, slepičky, stromečky... sazeno v březnu, roubovaný špičák ořešák saturn a jak krásně se vyvinul, posekat rávu by mohli a to pletivo nutné pořádné k vůli srnám, ty přemnožené potvory sou schopné se dostat všude...
No až mi slza ukápla, já už na to nemůžu ani hledět, tak se zas odmlčím, pochvalte se taky
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...89909192939495...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter