Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12345678...12
Dolů
Téma: Je možné to zvládnout sám?
Re: Je možné to zvládnout sám? Před 10 rok  
Zdravim, dlouho jsem se neozval. Dluzim tu asi par lidem omluvu. Meli jste pravdu, ze to sam zvladnout nejde. Vyhledal jsem odbornou pomoc na adiktologii. Sezeni s terapeutkou moc pomahaji. Kazdopadne nas trenink "kontrolovaneho piti", ktery jsem si vybral sam, je pekna blbost. Zkouset, ze se uhlidam absolutne nevyslo. Poslednich 7 dni jsem proste jen propil...bez zadneho zazitku, ani prinosu. Ve stredu me cekaji lekarske testy na adiktologii a rovnou jsem dneska pozadal terapeutku, abychom nasadili ihned antabus. Zaroven jsem se hned zavazal i trenerovi ve fitku, abychom najeli na tvrdsi rezim s poctivym planem a jidelnickem. Porad myslim, ze tvrdy rezim a disciplina na me bude fungovat. Bojim se, ze kdybych pokracoval v piti, skoncim v nemocnici. Uz jsem si to v patek rano i myslel a chtel se nechat hospitalizovat...ale nejak jsem se z toho vyspal....Opravdu jste meli pravdu a kdyby to jen trochu slo, necham se nekde na mesic zavrit a budu jen behat....paradoxni je, ze na behani myslim cely tyden...chybi mi to, mam to rad a nedokazu pochopit, ze to kvuli chlastu flakam..nejak nedokazu pochopit sam sebe a najit spravne odpovedi. Kamaradka me dneska hodne podrzela...rekla mi, ze kazdy mame nekdy neco bolaveho nebo zlomeneho...ja jen nevim, jestli mam ted zlomenou dusi a jak se to opravuje...mozna jsem si na sebe davno nabral moc veci a touzil po dokonalosti...ted bohuzel musim ukazat, ze nejsem tak dokonaly...
Janek1979
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Je možné to zvládnout sám? Před 9 rok, 11 měsíce  
petr kutner napsal:
antabus se dá lehce přechlastat...osobní zkušenost

"On sa dá dokonca aj vysadiť!"...
(To je zistenie!... "Antabus nie je hračka ani pre opilcov!")
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Re: Je možné to zvládnout sám? Před 9 rok, 9 měsíce  
Zdravim, tak podavam hlaseni, ze se mi ani s terapeutkou nedaří abstinovat. Poslední 3 měsíce jsem hledal novou práci a samozřejmě bylo víc možností se napít i ve všední dny. Terapeutku jsem poslední 3 týdny neviděl kvůli jejímu plnému kalendáři a musím uznat, že mi terapie chybí. Když jí vídám každých 7 - 10 dní mezery mezi tahy se prodlužují a celkově jsem víc srovnaný. Dneska jsem se rozhodnul , že zajdu zítra hned ještě na sezení AA. Myslel jsem si, že to není nic pro mne, ale došel jsem k názoru, že potřebuji častěji o mém alkoholismu mluvit. Uvidím, jak mi to pomůže. Každopádně mi po poslední tahu bylo hodně špatně, že jsem premýšlel i o tom, že hned odjedu na léčení. Teď vím, že ten stav nechci už znovu zažít a vybral jsem jako den 1 mojí abstinence zítřek (161216) by mohlo byt symbolicke datum. Dnešek se celý den dávám dohromady a první půlka dne byla hodně těžká.
Janek1979
Fresh Boarder
graphgraph

Janků držím ti pěsti, piš jak ti jde bojovat.
Spike
Fresh Boarder
graphgraph

Diky Tome, zatim se dari bojovat dobre. Jen vidim alkohol, dela se mi zle a citim odpor. Sice me treba dnes u uzasneho obeda napadlo, ze by k tomu sklenicka byla dobra, ale zazehnal jsem to velmi rychle vodou a vzpominkou na posledni stav po alkoholu. Misto toho jsem si dal 10 km behu a je mi skvele. Doufam, ze to vydrzi nadale. Zitra je v planu dalsi behani:) Diky za podporu. Janek
Janek1979
Fresh Boarder
graphgraph

Já jsem to sám nezvládl... Už nepiju hodně měsíců, ale vždycky jsem potřeboval nějakou pomoc.. Doktory, svépomocné skupiny.. Prostě něco..
Morfeus
Expert Boarder
graphgraph
Morpheus: This is your last chance. After this, there is no turning back. You take the blue pill - the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill - you stay in Wonderland and I show you how deep the rabbit-hole goes.

Nedokážu to zvládnout sám..Bože pomoc mi

35 let
2 roky bez práce
200 tisíc dluhu z toho cca. 80 od různých krátkodobých půjček které končí každý měsíc
v 28 letech antabus ambulantně - 0,6 roku abstinence pak recidiva
3x krásná žena mne opustila kvuli pití
nyní mám tu nejhezčí z nich a pomalu ji ztrácím také
když mi není ráno dobře jak si mám hledat práci?
Už mám chut zase jít pít abych zapoměl, klidně někam do nonstopu
Něco v hlavě mi i přes věechny problémy pořád našeptává at jdu do hospody a na chvíli zapomenu, uvidím ráno..
Mám posledních 1000Kč a pak uý jen dluhy
Až to řeknu rodičům asi je tím zabiju, NEVIM CO MAM DELAT..BUH nam pomahej
Petr
Fresh Boarder
graphgraph

Petr: Lecebna, dat se tam do poradku a ziskat kontrolu nad zavislosti. Po navratu z lecebny najit praci a zacit resit osobni bankrot (bezne ho povoluji lidem co dluzi vyrazne vic nez Ty). Tech 5 let v bankrotu prezijes. O zenu prijdes, to se neda nic delat ale na druhou stranu jsi jeste relativne mladej a pokud na sobe zapracujes tak najdes jinou.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Petr PS: Buh Ti nepomuze. Ja jsem loni touhle dobou resil (mimo jine) co delat az dopiju rozpitou lahev vodky - jestli rozpilovat spicku u .357 a vymalovat strop na cerveno nebo to slehnout v plny rychlosti do mostniho pilire. V pauzach mezi temahle uvahama jsem se modlil a prosil boha o pomoc. Mozna spatny modlitby, mozna ke spatnymu bohu, nevim, nakonec jsem si musel pomoct sam...
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Jak sis pomohl prosím?
Petr
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 12345678...12
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter