Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 123
Dolů
Téma: To už není sranda:(
#13875
Re: To už není sranda:( Před 10 rok, 11 měsíce  
Zdravím všechny. Už je to dlouho, co jsem tady psal. Předtím jsem zase začal pít, tak jsem sem radši ani nechodil:( Málem jsem kvůli tomu nedokončil bakalářské studium. Možná by mi to pomohlo, kdybych to nedal, ale já jsem zamakal a zvládl to. No a pak mi zas nic nebránilo pít. V listopadu jsem se rozhodl jít do centra pro pomoc závislým a dostal jsem antabus. Nejdřív jsem měl strach tam jít, naštěstí jsem už to slíbil taťkovi a bylo mi ještě pořád strašně blbě, tak jsem moc nepřemýšlel, neměl jsem jinou možnost než tam jít. Měl jsem i strach z jaterních testů. Nakonec tam byly strašně fajn doktorky i sestry, takže tam teď chodím docela rád. Už je to půl roku co nepiju a nějak mi to nechybí. Trochu mi pomáhá asentra (sertralinum), beru 25mg denně. Po půl roce jsem měl i jaterní testy v normálu. Samozřejmě nemůžu chodit na akce, kde jsou všichni opilí. Ale jsou i jiné akce. Nevím, co bude za půl roku. Paní doktorka říkala, že antabus budu brát rok, a pak mám dál abstinovat. Jasně, nebudu dál pít, ale pořád nad tím přemýšlím, až nebudu mít antabus, co mi zabrání dát si třeba jenom jedno pivo? Myšlenka na to, že by to nikdy u jednoho piva nezůstalo a bylo by to zase jako předtím? Nemyslím hned až vysadím antabus, ale třeba za pár let. Přemýšlím tak do budoucna, momentálně nemám nějakou akutní touhu pít, že kdybych neměl antabus tak se napiju. Během toho půl roku co se léčím jsem musel na měsíc vysadit a všechno bylo jako kdybych to pořád bral.
Pepa
Fresh Boarder
Příspěvky: 8
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#13878
Re: To už není sranda:( Před 10 rok, 11 měsíce  
Pepo, nemysli na to, co bude za pár let, makej na sobě nyní.Měl bys zajít na AA, naučit se žít vedle alkoholu.Motivací, zkušeností tam seženeš dost.Anatabus není lék.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 123
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter