Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...28293031323334...80
Dolů
Téma: už nechci pít ale opakovaně selhávám
Re: už nechci pít ale opakovaně selhávám Před 6 rok, 4 měsíce  
Ahoj Jozo, nechci po 4 týdnech dělat chytrého, ale z vlastní zkušenosti musím konstatovat, že ten plán s tim snižováním ti nejspíš nevyjde. Já vydržel třeba měsíc dát si jedno dvě tři piva, pak domů (tam nepiju), ale pak vždycky přišel den D, kdy se to rozjelo do totálu. Stav, kdy abstinuješ úplně, což mám teď, je hodně odlišnej od stavu, kdy se tak lehce jakoby udržuješ. Pořád jsi v tom chlastacím gardu a dřív nebo později se to zvrhne. Zkus to vypnout aspoň na týden. Pak se uvidí. Řekneš si paráda, je mi fajn, zkusim ještě jeden týden. Neříkej si NIKDY, to tě bude deprimovat, ale říkej si..ještě jeden týden, ještě aspoň den..a takhle dál a dál, no a pak třeba přijde ten moment (a to tady někoho cituji, protože je to skvělá hláška), kdy začneš být závislý na střízlivosti. Začne tě to bavit a máš předběžně vyhráno. Stojí to za to, věř mi. Snižování je jen oddech a příprava na velkou ránu. A ta tim snižováním tutově přijde.
Tu kocovinu musíš přetrpět, s tim se nedá nic dělat, maximálně sáhni po nějakém prášku na uklidnění plus na bušení srdce třeba Egilok. A pohyb, běž ven. Přejde to, je to otázka 1-2 dnů. Držim ti palce. A všem tady. M.
Mirek
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

A jak Stefi při sobotě? Rovněž zdravim nové příchozí.
Drahoslava
Gold Boarder
graphgraph

Ahojky, díky za uvítání jj, určitě budu psát. Víš, mě tenhle chat tady mockrát pomohl v situaci, kdy jsem myslel že snad skočim do zdi. Teď jsem se rozhodl si pár věcí přiznat, radikálně do toho sáhnout, což činím, no a chtěl bych zase na oplátku psát věci, které pak pomůžou ostatním. Tak jako to tady pomáhalo mně. Přál bych všem, aby se z toho dostali. Stoji to za to. M.
Mirek
Junior Boarder
graphgraph

Ahoj, též zdravím nově příchozí a všechny ostatní.
Já mám dnes depku, asi to počasí, jsem se sebou strašně nespokojená a nevím, co s tím. Ráno jsem si zase naslibovala, že dnes zase začnu čistě, ale jsem prostě slabá. Nechápu, jak jsem v létě ten měsíc s vyjímkou víkendů dokázala. Přišlo mi to tak snadný, ten model nepiju. Flašky vína mě nezajímaly, neměla jsem ani moc chutě. Teď se nedokážu nahodit, vím, že u mně jde o ten první večer si nedat a zase by to šlo, ale už bez těch víkendových odměn.
Tu svou nespokojenost jsem přenesla na děti, nic, co jsem vymyslela, nebylo dobré pro všchny, jeden chtěl bruslit, druhý plavat a třetí do kina. Tak jsme trčeli doma a já se užírám.
Doufám, že to brzy přejde, mějte se fajn a držte se.
Karolína
Platinum Boarder
graphgraph

Karolino, a neni ta "depka" spis z toho alkoholu? Nebo spis jeho nedostatkem?
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

David..."asi přestat úplně..." nebo "pak třeba vysadit úplně.."Četl sis to po sobě? Absťák ustojiš.Tvl,je 5.ledna,to jsi byl na kolika litrů kořalky?
zdenek.dry
Gold Boarder
graphgraph
Narozeniny: 01/24

Ahoj Drahuš,jak je?Cítíš se líp?
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Byl jsem zhruba na 6-7 pivech denně, nebo ekvivalent ve víně. Zatím se mi nikdy nepodařilo absťák ustát. Jediná možnost, tzv. tapering (postupné snižování).
David
Gold Boarder
graphgraph

Zdravím nováčky!
Pokud chcete seknout s alkoholem,tak je nejlepší přestat úplně ,ne po troše,to nejde.
A dávat si malé cíle,dnes nepiju a zítra se uvidí.A zítra znovu,každých 24 hodin,den za dnem.Vyhledat pomoc psychiatra,psychologa,adiktologa.
Nechat si nasadit antabus a na absťáky léky.Hlavně nepřepíjet.
Přeji ať se to zdaří.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Michale, to ne. Popíjím si takhle 20 let a nikdy jsem to neřešila a přišlo mi to normální. Byla jsem veselá holka, plná energie. Depky na mně chodí poslední měsíc, právě proto, že se mi nedaří s tím seknout. Tam to začíná a jak jsem takhle negativně nastavená, tak pak negativitu přitahuji. Všichni kolem mi říkají, že jsem magor, že si vyčítám popíjení. Neožírám se, nedělám bordel, funguju. Ale uvnitř cítím , že to ke mně už nepatří, dřív jsem u vína fakt " meditovala", chodily mi tvůrčí myšlenky, skvělý nápady. Teď, co mám děti u té sklenky čumím večer do noťasu a jdu spát. Na Silvestra ve společnosti jsem se držela , nechtěla jsem překročit tu mez, po které vím, že už můžu jet do rána, chtěla jsem si to užít , zpívat u kytary pokud možno čistě . Prostě se asi bojím té vlastní zodpovědnosti, která automaticky příjde, když nebudu pít. Jsem magor a maximalista, takže když piju, piju každý den a když nepiju, ta nechci pít vůbec. To, co jsem si myslela, že bude dobrý model, pít jen o víkendu evidentně u mně nefunguje.
Karolína
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...28293031323334...80
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter