Re: Dva alkoholici spolu Před 4 rok, 8 měsíce
|
|
ale me je 43
|
|
|
|
|
|
|
Ale to uz je vyssi vek. Teda na potomka
|
|
Erika
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Ve 43 letech dítě?Bez urážky, žena už je skoro před přechodem,nejlepsi cas na rozeni dětí je 20-28 let.
|
|
Maris
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Maris napsal:
Ve 43 letech dítě?Bez urážky, žena už je skoro před přechodem,nejlepsi cas na rozeni dětí je 20-28 let.
Tak nebuďme úzkoprsé, do těch 40 se v dnešní době rodí, co si budem povídat, ale po čtyřícítce bych to přenechala Janet Jackson (a podobným), co si porodila dítě(vnouče) k padesátce.
|
|
Dorka
Jediná cesta ven vede skrz.
Senior Boarder
|
|
|
|
|
To není úzkoprsost,ale normální uvažování ,mladé ženy mají lepší předpoklady dítě porodit zdravé,neřkuli se dožít i vnoučat.Az budu mít dítě ve 45 a to dítě taky ve 45 tak asi nebudu nikdy babička.Myslim ,že u nás je dost takových starých otců co nedovedou v zivotě dítě ani do 15 let.Potrebuji si v 70 dokazovat, že umí zplodit,ale mozek tam nechali.Tak nebuďme my ženy taky tak hloupé a nemysleme si ,že ve 45 máme ten správný čas na dítě.
Jackson měla náhradní matku myslím.
|
|
Maris
Platinum Boarder
|
Poslední úprava: 01/02/2020 19:45 Provedl: Lana.
|
|
|
|
Maris napsal:
To není úzkoprsost,ale normální uvažování ,mladé ženy mají lepší předpoklady dítě porodit zdravé,neřkuli se dožít i vnoučat.Az budu mít dítě ve 45 a to dítě taky ve 45 tak asi nebudu nikdy babička.Myslim ,že u nás je dost takových starých otců co nedovedou v zivotě dítě ani do 15 let.Potrebuji si v 70 dokazovat, že umí zplodit,ale mozek tam nechali.Tak nebuďme my ženy taky tak hloupé a nemysleme si ,že ve 45 máme ten správný čas na dítě.
Jackson měla náhradní matku myslím.
Janet porodila sama v těch 50, ale není to nic následováníhodného. Taky nejsem zastánce starých rodiček, sama jsem to stihla za mlada, ale vidím, že v dnešní době spousta žen po třicítce nemá ani vhodného partnera natož dítě. Neříkám, že je dobře, že se věk žen k rození posunul, ale beru to jako fakt. Sama mám kamarádky, co ještě teda rodily těsně před čtyřicítkou. Ale to beru jako nejzažší termín pro má měřítka.
|
|
Dorka
Jediná cesta ven vede skrz.
Senior Boarder
|
|
|
|
|
Dorko,může mi to být jedno,ale ženské zbytečně upřednostňují kdeco.A pak to dopadne tak ,že tu budou jen opálení a my budem menšina.
|
|
Maris
Platinum Boarder
|
|
|
Re: Dva alkoholici spolu Před 4 rok, 7 měsíce
|
|
Dobry vecer s alkoholem v pohode.Ale prisla jsem na to ze je dobry lhar ano mela jsem to vedet vzdyt nam alkoholikum to lhani jde uzasne.Zrejme drive zrecnu ja.Fain situace
|
|
|
|
|
|
|
Katerina napsal:
....Zrejme drive zrecnu ja.Fain situace
Pozor na také myšlienky!!! Sú nebezpečné, sú skutočnou predzvesťou recidívy. Recidíva nevzniká prvým pohárikom. To je už len vyvrcholenie. Recidíva vznikne v hlave, už pred tým prvým. Potom sa už len čaká na "vhodnú" chvíľu, aby sa to nejako zdôvodnilo, ospravedlnilo.
|
|
|
|
|
|
|
Krtku, to jsi napsal naprosto přesně, že to začíná v hlavě.
Já jsem si to kolikrát rozebírala, že ani tak není prvotní ta chuť na pití, ale ten nahlodávač v hlavě.
Díky.
|
|
Karolína
Platinum Boarder
|
|
|
|