Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1234
Dolů
Téma: Dům abstinence Moniky Plocové
Re: Dům abstinence Moniky Plocové Před 12 rok, 10 měsíce  
Pro někoho je 6O tisíc málo, někdo se zadluží na pár let, doufajíc, že mu bude pomoženo.Plocová má, nebo měla ve svém logu, že alkoholismus vyléčí za 3 týdny a za těch 60 tisíc, což pokládám za zločin, ona ví velice dobře, že alkoholismus vyléčit nelze, a těžit z těžce nemocných pokládám za hyenismus.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Dům abstinence Moniky Plocové Před 12 rok, 9 měsíce  
Tak jsem se chtěla zeptat na Váš názor na Dům abstinence Moniky Plocové a narazila jsem na tuto diskuzi. Mě se hned zdálo podezřelých těch 33 dnů... Takže děkuju za názory, už vím všechno, co jsem potřebovala .
sabi

Nejsmutnější je tam u té léčby tvrzení, že vyléčí alkoholismus!Lež!Ale je to tam prý hezké- někdy i za 58 tisíc.
Liba

já teď koukla na ty její stránky, oni jí investoři zavřeli dům abstinence a tam teď má dům moniky plocové... no má tam maximálně šest klientů, takže taková fakt soukromá léčba...
věřim, že někomu pomoct může, řekla bych, že hlavně úzkostným ženským s průměrným intelektem bez větších ambicí... pro takové fakt skálovská škola není...
o vyléčení za 33 dní jsem tam nečetla, dokonce nabízí i jakési intenzivní doléčování... nevim...
já osobně jsem paní Plocovou poznala a léčit bych se jejími metodami nešla za peníze ani zadarmo...
Hanka

Také tomu nevěřím.Jen Detox organismu trvá 6týdnů.A dát do kupy běžnou funkci mozku?Trvá roky.Když vzpoměnu-pakaždé jsem byla mimon´ještě po 3měsíční léčbě.
Jana Mertosová

nedávno tam byla známá, prý to nebylo tak zlé,ale nyní je nešťastná, na léčbu si půjčila, a tak splácí, a lituje.
Liba

Ty dluhy ji budou natolik psychicky drtit až začne pít opět.Považuju to za bysnys.
Jana Mertosová

Re: Dům abstinence Moniky Plocové Před 12 rok, 6 měsíce  
Teď jsem četla na netu, že Dům abstinence Moniky Pilotové je definitivně uzavřen !
Aneta

Děsila mně ta krátká doba, tolik peněz....ta známá, co tam byla už opět pije, takže žádný zázrak se nekonal, jen ty prachy byly v kapse.
Liba

Libo, kolik nešťastných lidí se vydalo z peněz !
Aneta

Stránka: 1234
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter