Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1234
Dolů
Téma: Dům abstinence Moniky Plocové
Re: Dům abstinence Moniky Plocové Před 12 rok, 11 měsíce  
Jenže tito věřili, že jim někdo pomůže, ona p.Plocová se zaštiťuje tím, že sama byla alkoholička, spousta lidí netuší, co je alkoholismus, a tak zaplatí skoro 60 tisíc za nic, a to je může dostat ještě do větších problémů, než byli předtím.Naivně doufají v pomoc.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Právě proto, že vím, že p. Plocova byla alkoholik, tak mi to od ní připadá jako podvod ! Co dělá Petrata,ještě sem chodí , jak se vede ?
Aneta

holky, ona to asi nemyslela zle... ona jen věří tomu, že co pomohlo jí, pomůže jinému... já jí zažila jako laickou terapeutku v Bohnicích, její způsob mi vyloženě nesednul, ale spoustě ženských jo... já věřim, že někomu pomoct asi mohla... už jsem to psala dřív, není žádná intelektuálka, ale o to spousta lidí nestojí, znovu opakuju, alkoholismus není povahovej rys!!!
... já třeba nikdy nepochopila, jak se ty její slátaniny Na špičce ledovce a ještě snad další mohly vůbec prodávat... ale prostě byli lidi, který se v tom našli a líbilo se jim to... pokud na to někdo má, ať jí ty prachy dá, pokud je natolik nesvéprávnej, že se kvůli tomu zadluží, ať jde na obec, odevzdá občanku a požádá o opatrovníka, co k tomu říct... :-/
Hanka

Nechci se zastávat p Plocové, ale nedá mi. Tříměsíční léčba stojí prý na jednoho pacienta přes sto tisíc, to jsem se dozvěděl na svém léčení. Platí to pojišťovny, zatím. V zahraničí si to většinou lidi musí hradit sami. Dost možná, tedy, že p. Plocová je jen průkopníkem v soukromých protialkoholních léčeben u nás, ono je otázkou času dokdy to pojišťovny budou proplácet. Je však otázkou kolik lidí na to bude mít. Já neměl ani mobil, když jsem šel do léčebny.
A tak si myslím, že nic není špatné, když to někomu může pomoci, ať už státní či soukromé léčebny a i lékaři. Ale hlavně si říkám, že konečně v ČR začínají opravdu fungovat AA, kde je vše zdarma a jak jsem kdesi četl, v AA se celosvětově uzdravuje kolem sedumdesáti procent všech alkoholiků. A patřím mezi ně, ale je opravdu dobře, když lidi něco dělají pro druhé, no a ty peníze? No já bych na to neměl ani dnes, a nemyslím si, že je to nějaká motivace k nepití. Ale to je na dýl. Přeji pěkné střízlivě svobodné dny Michal
Michal

Mne spíš vadí,že slibuje nesplnitelné, sama přece prošla klasickou léčebnou,nebo se pletu ?
Aneta

upřímně, já myslím, že o tu dobu strávenou v léčbě až tak nejde... nemělo by to být o odříznutí od chlastu, to je dobrý maximálně pro bezprostřední záchranu života rozpitýho člověka... jo, Plocová se taky léčila v Bohnicích a pak tam dlouho pracovala... patlala s pacientkami obrázky a pak se o nich vykládalo, co jako znamenají... mně to přišlo hloupý, některý byly naopak nadšený... jde o tu změnu v hlavě, rozhodnout se, že nechci... jak se rozhodneš, je to snadný...
Hanka

S TÍM SE DÁ SOUHLASIT !
Aneta

anet zdravím, vede se dobře, od démonů mi nejvíc pomohlo si to uvědomit, nepít a klidný domácí režim, moc už sem nechodím, unavuje mne ta beznaděj o které tady čtu:), ale občas zabrousím jako dnes, držte se a dámy buďme....pozdravy všem..a jaro už tady:), nevím ani co napsat, jen že všem držím palce a věřím, že jsem na dobré cestě, tak ahoj:)
petrata

Mochale, díky za takové průkopníky, nebo hyeny, co se přiživují na lidském neštěstí?Pobyt v léčebně stojí 1200 až 1600 Kč za den, ale to všechny nemocnice.Alkoholismus je nemoc jako každá jiná, pojištění jsem platila......Vím také, že je dost lidí, co vykřikují, že z jejich daní se platí opilcům, narkomanům léčení, z těch feťáků, kteří byli v léčebně se mnou, minimum z nich mělo zaplaceno pojištění, a to jen pár let,a léčí se 6-7 měsíců.Je divné, že p.Plocové pojišťovna nepřiplácí nic, a jestli ano, tak už ty ceny jsou opravdu síla.Jak by jsi Michale dopadl, kdyby tu byli jen léčebny typu p.Plocové?Sám jsi neplatil nic, a tady lobuješ za takové děsy.Tím, že se budou léčení platit straší dávno.
Liba

Ahoj, jsem si teď při čtení zpráv vzpomněla na naší diskuzi... Plocová je ještě břídil, co )
www.novinky.cz/zena/styl/294511-odvykaci-kury-superbohati-jezdi-do-svycarska.html
Hanka

Stránka: 1234
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter