Re: Tak, jdeme na to... Před 3 rok, 5 měsíce
|
|
Ja mela vcera krizi,pohadali jsme se s manzelem a on mi v hadce rekl at si jdu dat panaka na uklidneni.To zabolelo.V prvni chvili jsem si rikala,ze je to vlastne dobry napad,ale sla jsem se radeji projit a mrazivy vecer mi zase vycistil hlavu.
Tá hádka môže nastať v práci, môžeš sa pohádať aj s deťmi. Práve kvôli takýmto prípadom je treba si vbiť do hlavičky, že to robím pre seba.
|
|
|
|
|
|
|
Hope! Uplně tě chápu!!!! A zcela souznim. Moje matka mě podle mě od malička nenávidí, otec je ten typ chlapa co chce hlavně syna a narodila jsem se mu já. To bylo zklamání. Tak mi tak přišlo, jakoby se mi chtěla celý dětství pomstít. Ostříhala mě na Jágra, hnusnější tepláky co mi koupila už neexistovali. A ještě učila na škole, kam jsem chodila. Byla jsem značně neoblíbená. Ale já si řekla, už dost role oběti, dost sebekritiky, dost sebenenávisti. DOST. Přebíram za sebe odpovědnost. A beru si zpátky co mi náleží, svojí sílu. Rozhodovat za sebe, mí se ráda. A ono to pomalu jde! Hodně sil i tobě a vám všem.
|
|
Rachel
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Rachel,to je mi lito,takhle by se nemelo citit zadne dite ???? Ja byla milovaná.Ale uzkostnou mamou.Vse resila za mne,.Brecela jsem ve skolce,tak me tam nedavala.Bala jsem se vody,tak me odhlasila z plavani atd... Nemela jsem vlastne moznost prekonat sama sebe a ziskavat to sebevedomi.Mela jsem pocit,ze bez ni nemam sanci na preziti.
Taky znam par chlapu,kteri chteli syna.A pak vidim maminky jak je uci jezdit na kole a kopat do mice.
Jak rikas,musime si to sebevedomi a lasku k sobe pestovat samy.A jde to.Jen si rikam,ze ten zivot mohl byt radostnejsi kdyby si na to clovek prisel driv.
|
|
Hope
Senior Boarder
|
|
|
|
|
Ahoj. Tak sobota se mi příliš nepovedla. Pil jsem sice jen pivo a nepil sem tvrdej ale měl sem jich určitě přes 10. Spadl jsem jak to venku klouzalo a v neděli sem musel na pohotovost na šití.To už sem věděl, že do práce nepůjdu a tak sem šel v neděli zase pít. Tentokrát už sem pil zase tvrdej a byl na šrot. Rodiče to berou dost těžce a hodně jsem si vyslechl. Plus v práci nevím co si budou myslet. V pátek jsem ukončoval neschopenku a už jí mám zase. To je hrozný. Myslel sem, že když budu pít jenom pivo, že budu v pohodě a nakonec je z toho zase průser a dva dny pod vlivem.Je mi to docela líto a mám zas výčitky a depku jak prase. To je nekonečný. Prostě holt nemůžu jít ani na pivo.Dobře sem se vytrestal.
|
|
Sandik
Fresh Boarder
|
|
|
|
|
Ahoj, u mě po novém roce docela dobrý, piju jen doma a omezil jsem množství, nepiju tvrdý ale jen víno, většinou jen lednu láhev místo obvyklých dvou. Snažím se hubnout, tak mám motivaci, jsem dost obézní.
|
|
David
Gold Boarder
|
|
|
|
|
Davide, ale máš vydrž, to už je let co tady píšeš. Mně to kontrolované pití nikdy dlouhodobě nešlo a plácal jsem se v něm asi tři roky furt dokola než jsem to rozsek a smířil se s úplnou abstinencí, ta mi myslím zachránila život.
Sandíku, co si v práci budou myslet... no ožrala zas kdesi spadnul  tak se na tebe všichni dívají, máš už cejch, všichni to vidí, jen alkoholik to nechce vidět a přiznat si to naplno... ale dnes je nedostatek zaměstnanců tak se to hodně trpí, záleží na zaměstnavateli jak dlouho. Nakonec ti dají padáka a řeknou, dej se dohromady a přijď se zeptat za půl roku.
Další víkend, další šance. Probíralo se to tady, o bažení a jiných věcech s tím vším souvisejících, jsou tu jiné vlákna, čti, piš a přemýšlej
Držím palce.
A co zbytek zdejšího osazenstva v novém roce? 
|
|
pert
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Ahoj všetci  tak ja sa mám super, dnes 45 deň...nechodím sem každý deň ale stále si vás čítam takže som v obraze
Sandík, pokúšal si sa o kontrolované pitie (zrejme), nevyšlo to, vykašli sa na to úplne, kontrolované pitie je hlúposť, podľa môjho názoru neexistuje pretože to človek skôr či neskôr prepáli a je zas vieš kde....
Tak teraz si na to prišiel že je to somarina a vieš čo máš robiť - nepiť vôbec...
Ja som si dlho dlho čítala na tomto fóre predtým než som sem prvý krát napísala a pochopila som z príbehov ostatných že sa nemám ani len pokúšať kontrolovane piť a tvoj víkendový zážitok ma v tom len utvrdil...ale aby si vedel som rada že si to sem napísal lebo som si to znovu pripomenula že to nefunguje a určite to aj tebe bude na niečo dobré, že pochopíš že tadialto cesta nevedie....nevadí, stalo sa, pozbieraj sa, daj sa dokopy a začni znovu....
Nie je hanba padnúť, ale zostať ležať....pamätaj si to, mne to pomáha...
|
|
Meggie
Gold Boarder
|
Poslední úprava: 11/01/2022 12:29 Provedl: Meggie.
|
|
|
|
Sandik a bolo to zranenie také vážne že si musel ísť na PN?Ťažko povedať dokedy ti to budú v práci tolerovať, bolo by dosť zlé prísť o robotu, mohlo by ťa to zdeptať tak že to budeš riešiť chlastom, no snáď to nebude také zlé, myslím na teba drž sa a daj vedieť ako si na tom...
|
|
Meggie
Gold Boarder
|
|
|
|
|
Pisinka moja ako sa ti darí?Ozvi sa budem sa tešiť
|
|
Meggie
Gold Boarder
|
|
|
|
|
David a neskúšal si úplne prestať piť?Liter vína denne je podľa mňa dosť... prepáč nepoznám tvoj príbeh ako si na tom bol s chlastom tak preto sa pýtam...
|
|
Meggie
Gold Boarder
|
|
|
|