Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...26272829303132...63
Dolů
Téma: Tak, jdeme na to...
**
Re: Tak, jdeme na to... Před 3 rok, 3 měsíce  
Ja mela vcera krizi,pohadali jsme se s manzelem a on mi v hadce rekl at si jdu dat panaka na uklidneni.To zabolelo.V prvni chvili jsem si rikala,ze je to vlastne dobry napad,ale sla jsem se radeji projit a mrazivy vecer mi zase vycistil hlavu.

Tá hádka môže nastať v práci, môžeš sa pohádať aj s deťmi. Práve kvôli takýmto prípadom je treba si vbiť do hlavičky, že to robím pre seba.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 11/10
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Hope! Uplně tě chápu!!!! A zcela souznim. Moje matka mě podle mě od malička nenávidí, otec je ten typ chlapa co chce hlavně syna a narodila jsem se mu já. To bylo zklamání. Tak mi tak přišlo, jakoby se mi chtěla celý dětství pomstít. Ostříhala mě na Jágra, hnusnější tepláky co mi koupila už neexistovali. A ještě učila na škole, kam jsem chodila. Byla jsem značně neoblíbená. Ale já si řekla, už dost role oběti, dost sebekritiky, dost sebenenávisti. DOST. Přebíram za sebe odpovědnost. A beru si zpátky co mi náleží, svojí sílu. Rozhodovat za sebe, mí se ráda. A ono to pomalu jde! Hodně sil i tobě a vám všem.
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Rachel,to je mi lito,takhle by se nemelo citit zadne dite ???? Ja byla milovaná.Ale uzkostnou mamou.Vse resila za mne,.Brecela jsem ve skolce,tak me tam nedavala.Bala jsem se vody,tak me odhlasila z plavani atd... Nemela jsem vlastne moznost prekonat sama sebe a ziskavat to sebevedomi.Mela jsem pocit,ze bez ni nemam sanci na preziti.
Taky znam par chlapu,kteri chteli syna.A pak vidim maminky jak je uci jezdit na kole a kopat do mice.
Jak rikas,musime si to sebevedomi a lasku k sobe pestovat samy.A jde to.Jen si rikam,ze ten zivot mohl byt radostnejsi kdyby si na to clovek prisel driv.
Hope
Senior Boarder
graphgraph

Ahoj. Tak sobota se mi příliš nepovedla. Pil jsem sice jen pivo a nepil sem tvrdej ale měl sem jich určitě přes 10. Spadl jsem jak to venku klouzalo a v neděli sem musel na pohotovost na šití.To už sem věděl, že do práce nepůjdu a tak sem šel v neděli zase pít. Tentokrát už sem pil zase tvrdej a byl na šrot. Rodiče to berou dost těžce a hodně jsem si vyslechl. Plus v práci nevím co si budou myslet. V pátek jsem ukončoval neschopenku a už jí mám zase. To je hrozný. Myslel sem, že když budu pít jenom pivo, že budu v pohodě a nakonec je z toho zase průser a dva dny pod vlivem.Je mi to docela líto a mám zas výčitky a depku jak prase. To je nekonečný. Prostě holt nemůžu jít ani na pivo.Dobře sem se vytrestal.
Sandik
Fresh Boarder
graphgraph

Ahoj, u mě po novém roce docela dobrý, piju jen doma a omezil jsem množství, nepiju tvrdý ale jen víno, většinou jen lednu láhev místo obvyklých dvou. Snažím se hubnout, tak mám motivaci, jsem dost obézní.
David
Gold Boarder
graphgraph

Davide, ale máš vydrž, to už je let co tady píšeš. Mně to kontrolované pití nikdy dlouhodobě nešlo a plácal jsem se v něm asi tři roky furt dokola než jsem to rozsek a smířil se s úplnou abstinencí, ta mi myslím zachránila život.

Sandíku, co si v práci budou myslet... no ožrala zas kdesi spadnul tak se na tebe všichni dívají, máš už cejch, všichni to vidí, jen alkoholik to nechce vidět a přiznat si to naplno... ale dnes je nedostatek zaměstnanců tak se to hodně trpí, záleží na zaměstnavateli jak dlouho. Nakonec ti dají padáka a řeknou, dej se dohromady a přijď se zeptat za půl roku.

Další víkend, další šance. Probíralo se to tady, o bažení a jiných věcech s tím vším souvisejících, jsou tu jiné vlákna, čti, piš a přemýšlej
Držím palce.

A co zbytek zdejšího osazenstva v novém roce?
pert
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj všetci tak ja sa mám super, dnes 45 deň...nechodím sem každý deň ale stále si vás čítam takže som v obraze

Sandík, pokúšal si sa o kontrolované pitie (zrejme), nevyšlo to, vykašli sa na to úplne, kontrolované pitie je hlúposť, podľa môjho názoru neexistuje pretože to človek skôr či neskôr prepáli a je zas vieš kde....
Tak teraz si na to prišiel že je to somarina a vieš čo máš robiť - nepiť vôbec...
Ja som si dlho dlho čítala na tomto fóre predtým než som sem prvý krát napísala a pochopila som z príbehov ostatných že sa nemám ani len pokúšať kontrolovane piť a tvoj víkendový zážitok ma v tom len utvrdil...ale aby si vedel som rada že si to sem napísal lebo som si to znovu pripomenula že to nefunguje a určite to aj tebe bude na niečo dobré, že pochopíš že tadialto cesta nevedie....nevadí, stalo sa, pozbieraj sa, daj sa dokopy a začni znovu....

Nie je hanba padnúť, ale zostať ležať....pamätaj si to, mne to pomáha...
Meggie
Gold Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 11/01/2022 12:29 Provedl: Meggie.

Sandik a bolo to zranenie také vážne že si musel ísť na PN?Ťažko povedať dokedy ti to budú v práci tolerovať, bolo by dosť zlé prísť o robotu, mohlo by ťa to zdeptať tak že to budeš riešiť chlastom, no snáď to nebude také zlé, myslím na teba drž sa a daj vedieť ako si na tom...
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Pisinka moja ako sa ti darí?Ozvi sa budem sa tešiť
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

David a neskúšal si úplne prestať piť?Liter vína denne je podľa mňa dosť... prepáč nepoznám tvoj príbeh ako si na tom bol s chlastom tak preto sa pýtam...
Meggie
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...26272829303132...63
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter