Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 123456
Dolů
Téma: Haló haló, žije to tu ještě?
Re: Haló haló, žije to tu ještě? Před 1 týden, 3 dnů  
Přeju všem střízlivost do nového roku. I já jsem stále čistý, dnes 11. den A omlouvám se za moje výplody a sprostá slova.
Děkuju Vám za podporu a tipy, jak bojovat.
Michale, s dětma je to trochu horší, zaměřit se na nějakou činnost. Ale vím, můžu se zaměřit na děti, věnovat se víc jim. Jenže to je tak šílený stereotyp... Ale pozoruju to sám, že když jsem pil, tak jsem se víc věnoval kámošce flašce, než rodině. A máš pravdu, není kamarád jako kamarád. Začíná mi to docházet, že asi jediné co nás s nima spojuje, je alkohol. Chtěl bych jim to o mém problému říct, ale až se mi podaří abstinovat delší dobu. Předpokládám, že nejdřív se s nima setkáme za měsíc, za dva... Ale... Dnes se nenapiju a zítra uvidím. Nechci si dávat nějaké cíle.
Eriko díky, vyzkouším při bažení i čaj. Zelený mám taky rád. Tady na fóru pár lidí psalo, že si alkohol nahrazovali tonicem. Teď na něm docela ujíždím, ikdyž obsahuje dost cukru. Ale říkám si, proč bych si nedopřál místo chlastu něco jiného nezdravého.
Tak silvestrovské oslavy jsem přežil bez újmy. Popravdě, byla to docela nuda. Ale ani jednou jsem neměl chuť se napít. Už mně ani moc nepobízeli, ani se neptali. Dostal jsem nealko pivo, které jsem cucal 2 hodiny. To by se mi s alko pivem nikdy nepodařilo. Stejně je to nesmysl celý ten humbuk okolo silvestra, je to jenom další důvod, proč se ožrat.
A co vy, jak prožíváte poslední den v roce?
Michal
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Haló haló, žije to tu ještě? Před 1 týden  
Ahoj Michale,
Doufam,ze se ti dari plnit sve bojove ukoly.
Obcas sem nakouknu, muzu obcas napsat. Ale vse ostatni je na tobe.
Ja mela stesti, protoze kdyz jsem zacinala ja, tak to tu zilo. A nekdy i byla sranda.
Opravdu drzim palce
Obcas sem neco napis, at vim jak se dari
Erika
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Eriko, děkuju za Tvůj zájem. Držím se. Dnes je to 2 týdny
Asi se budu opakovat, ale jsem rád, že jsem nečekal na novoroční předsevzetí a rozhodl se abstinovat ze dne na den. Jsem na sebe tak trochu i hrdý, že jsem to takhle zasekl před Vánocema, v období, kdy se nejvíc pije. Sice to bylo trochu náročné, odmítat alkohol, ale aspoň nemám výčitky svědomí, ani výčitky od manželky :-D Vím, že bych stejně hned 1.1. nepřestal, lil bych ještě dnes... Důvod by se našel. Zítra zase po víc jak dvou týdnech do práce. To jsem vždycky musel ještě zapít. A takhle to bude lepší návrat s čistou hlavou. Nebudu aspoň tak vygumovaný. Ani z toho nemám takové nervy, jako když se pilo. Začínám tomu věřit, že jsou z chlastu úzkosti a deprese. Když se tak zpětně ohlédnu, tak jsem míval opravdu stres z kdejaké blbosti. Teď si připadám takový klidnější. Čistá hlava= klidná hlava. Ale bude to ještě dlouhá cesta.
I když děti zlobí, tak se tolik nerozčílím, jako pod vlivem. Zjišťuju, že to jde řešit i jinak, než je seřvat někdy i sprostě a jít se dál věnovat flašce. Někdy mě to i mrzelo, že jsem to přehnal.
Všiml jsem si, že tato diskuze má přes 800 přečtení. Je to škoda, že se nikdo nepřidá. Nedá se. Alespoň si pročítám starší příspěvky. Někdy mám nutkání se do debaty přidat...
Eriko, ja vím, že je to jen a jen můj boj. Ale od vás, kdo jste se mi tady ozvali, to bylo takové počáteční nakopnutí, povzbuzení a hlavně jsem si uvědomil, že mám opravdu problém a nechtěl se smířit s tím, že už se nenapiju. Ale stále se držím při zemi. Den po dni. Dnes se nenapiju...
Určitě se ozvu, jak pokračuju.
Michal
Junior Boarder
graphgraph

Ahoj Michale,
je vidět dle aktivity 5 stránek za 3 týdny, že se o svou situaci zajímáš. Dle mně jsi na dobré cestě. Jen bych doporučil, a avizoval, aby mi neodepisovala Erika atd., nemusíme di všichni rozumět. Jen pomáhám konkrétnímu člověku za příběhem, s některými lidmi jsem si tu nesedl a nebudu jim to opakovat. Jen si dej pozor co tu píšeš, může si to přečíst rodina, děti, tchyně, švagr a taky zbytečně nabjíš zdejším klebetnicím co o sobě píšou jak oběti a maj úplně podobnou storku. Erika. Krom toho se tu pohybuje tvůj jmenovec Michal Homosexuální nabíječ do rozhovorů S klebetnicím.
Tak se drž.
Chuchto
Expert Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 04/01/2026 10:21 Provedl: Chuchto.

Chuchto, díky za podporu. Uvědomuju si, že jsem tady o sobě napsal víc, než bych měl. A je mi to jedno, ať si to přečte i tchyně, já se za svůj problém nestydím. Je to nemoc, jako téměř jakákoliv jiná nemoc. Jen s tím rozdílem, jak říká jeden slogan AA: "Alkoholismus je jediná nemoc, která ti říká, že jsi úplně v pořádku."

Nechápu proč tady někoho napadáš a urážíš. Pokud jsem to dobře pochopil, tento web slouží k tomu, aby se tu lidé svěřili se svým problémem, přečetli si příběhy jiných lidí a navzájem se podporovali"TEČKA" NAZDAR
Michal
Junior Boarder
graphgraph

Michale, mas byt na co hrdy. I pysny.
Je skvely, ze se citis dobre.
Ale bud ve strehu.
Nekomu vadi, kdyz si to o nem lide prectou.
O me to vi manzel a dcera. Nerada bych aby to bylo verejne tajemstvi.
Drz se!!
Erika
Platinum Boarder
graphgraph

Vždyť tu nemá ani příjmení, ne? Ani jsem nečetl nic identifikujícího.. Tak nerozumím obavám. A nějaká varování, že někdo si něco myslí.. ať si kdo chce myslí, co chce, ne? Já tu zopakuju svůj obdiv a podporu. Nejsi jediný, kdo je na tebe pyšný, Michale. Já na tebe myslím často a fandím ti.
Michal
Fresh Boarder
graphgraph

Tak to se divím tvé naivní důvěře v schopnost členů rodiny prohlídnout historii v tvém počítači, mrknout do odloženého mobilu nebo kouknout přes rameno kde jsi zrovna, případně dozvědět se od někoho co to zjistil.
Pustil bych si díl Kriminálka České Budějovice-oběšenec...

sdilej.cz/M%C3%ADsto+zlo%C4%8Dinu+%C4%8Cesk%C3%A9+Bud%C4%9Bjovice%3A+1x8/s/-2
Chuchto
Expert Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 04/01/2026 15:37 Provedl: Chuchto.

BDW nevím proč mi tam furt skáče ten test inteligence, jak sem na začátku problému s pitím ve třídě prohlásil, že mám vysokou emoční inteligencí a pak bylo to na cvikách z psychologie jsem dostal takovou čočku že sem 12 let chlastal denně pivo..
Chuchto
Expert Boarder
graphgraph

Michale
a proto sem ted nikdo moc nepise
Se nejak vyparil i spravce a moderator
Erika
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 123456
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter