Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 123456789
Dolů
Téma: Haló haló, žije to tu ještě?
*
Re: Haló haló, žije to tu ještě? Před 2 týdnů, 1 den  
Posílám link, ahoj!
Jak strávit dobře suchej únor!
www.facebook.com/rachelbicova.cz/posts/1535750358555172/
Chuchto
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Haló haló, žije to tu ještě? Před 2 týdnů  
Michal: ja to mám podobne. Káva je super. Keď som prestal piť, začala mi chutiť oveľa viac. Aj sladké. Nezrobíš nič. Na káve som asi závislý, ale káva je zdravá. Každý sme na niečom viac či menej závislý. Ide ale hlavne o to, či nás tá závislosť neničí, či nám nespôsobuje akékoľvek problémy. No a ten alkohol nás doslova devastuje.
pistik
Abstinencia znamená slobodu
Junior Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Kysuce Narozeniny: 01/11

Re: Haló haló, žije to tu ještě? Před 1 týden, 5 dnů  
Pistik, přesně. Káva je naštěstí jedna z těch zdravějších neřestí. Jen na těch mých ostatních nešvarech bych chtěl ještě zapracovat. Ale jak radí v jedné z příruček Dr. Nešpor: první rok je třeba zaměřit se hlavně na udržení střízlivosti. Ostatními záležitostmi se zabývat jen v nejnutnější míře. Druhý střízlivý rok se lze zaměřit i na zvládání nahromaděných problémů. V mém případě bych spíš chtěl zapracovat na zdravějším stravování a taky začít alespoň trochu cvičit.
Ale jelikož si nechci nastavovat žádné časové horizonty střízlivosti, vrátím se ke starému dobrému heslu: Dnes se nenapiju
Michal
Senior Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 08/02/2026 09:26 Provedl: Michal337.

Re: Haló haló, žije to tu ještě? Před 10 hodin, 29 minut  
Zdravím vás, včera jsem měl 60. den bez alkoholu, ale bohužel jsem se napil Nebylo to úmyslně. Manželka měla nalité víno asi tak 1,5 deci, ve stejné sklenici, ze které jsem chvíli předtím pil vodu. Přišel jsem do kuchyně, automaticky chytl sklenici a jak mám ve zvyku z dlouholetého nalévání se chlastem, tak rychle jsem to vypil. Bohužel pro mě, mám zhoršený čich a tím pádem hůř poznám chutě, takže jsem to hned nepoznal, že je to víno. Bylo mi divné, že takovou šťávu jsem předtím neměl nalitou. Jsem debil, že jsem to nevyplivl. Hned jsem to zapil vodou a zajedl, přesto jsem to v hlavě cítil. Manželka si občas skleničku dá a od té doby, co nepiju, tak asi aby mě to nedráždilo, si lahve schovává a nalévá do "nenápadných" sklenic. Říkal jsem jí, že mi to nevadí, obzvlášť, když si dá třeba jen jednu skleničku. Láhev 0,7 l mívá v lednici otevřenou i několik dní.
Dneska jsem měl zase jakoby absťák, žaludek na vodě a takový ten vnitřní třes.
Strašně mě to štve. Stále na to musím myslet. V hlavě se zas ozývá ten hlas a říká mi: "Když už ses zase napil, tak si dej ještě a bude ti líp."
Ach jo, téměř 9 týdnů, tak zase jakoby od začátku.
Michal
Senior Boarder
graphgraph

Re: Haló haló, žije to tu ještě? Před 10 hodin, 28 minut  
Btw, je to smutný pohled, jak to tady zahlcuje spam
Michal
Senior Boarder
graphgraph

Stránka: 123456789
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter