Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...345678910
Dolů
Téma: Haló haló, žije to tu ještě?
*
Re: Haló haló, žije to tu ještě? Před 16 hodin, 53 minut  
Je to pravda. Já taky mnohem víc cítím a vnímám. Mám takový extatický pocity z přírody. Jako jsem dřív měla, když jsem přepíjela kocovinu. Jenže tyhle trvaj celej den. A ne jen jedno pivo, cca hodina až dvě

Mě se taky dřív zdály hodně, budila jsem uplně zpocená, že jsem se napila. Pak sem si tak oddychla, že sem střízlivá!! Dneska už se mi zdají sporadicky. A občas mam normálně jakoby kocovinu. Když se třeba blbě vyspim. ALe všechno je lepší, než normální kocovina. Když víš co tě čeká a musíš tim projít. U mě to bylo postupně vybrzdit a pak to vydržet, bolest hlavy, úzkost k nevydržení, průjem, nespavost, výčitky, nervozita celý týden, bažení, špatná nálada, dost často to skouzlo do kratší nemoci. Je dobrý si na to vzpomenout )))))

Držte se!
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Stránka: 1...345678910
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter