Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1
Dolů
Téma: snažím se, ale nedaří semi to
snažím se, ale nedaří semi to Před 13 rok, 10 měsíce  
Ahoj všem Alkohol už mi vzal všechno, absolvoval jsem někkoli léčeb a pak to vždycky nějako poseru a nevím ja z toho ven. Vyzkoušel jsem všechno - AA, antabus, několik hospitalizací a pak mě sejmou pocity viny ale i křivdy, Je mi 32 a jsem z toho ž neštastnej, protože alkohol už mi dávno nechutná, je mi po něm zle, ale pak přijde zlom a já po něm šáhnu, už fakt nevím jak dál, jak to zvládnout, spíš jsem si jen postěžoval, řešení mě nenapadá, nevím co mám dělat, abych se z toho dostal, už v tom lítám tři roky a nebýt léčeben tak jsem mrtvej,,
Jindra31

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: snažím se, ale nedaří semi to Před 13 rok, 10 měsíce  
Ahoj Jindro 31.
Je ti 32 let a tak si myslím,že se dá určitě něco dělat.
Píšeš totiž,že jsi udělal cokoliv a nejde to....
Nepopsal jsi jak dlouho to bylo samoléčení,jak dlouho to byl antabus a jak dlouho jsi setrval v léčebně???
Možná sis jen neuvědomil jak vážné to je a na vše jsi se vybodnul...,nic jsi nedotáhnul do konce...
A teď si nemysli,že ti to píše nějaká chytruše...,píše to jen ta co s tím sama bojuje a ví jak je to zrádné a jak krásně se umíme my vejpitkové litovat.
Tak to zkus popsat podrobněji,jsou tu lidičky co poradí.
A měj se co nejlépe.
Bludička

Ahoj Jindro,
mně je taky přesně 32 a mám s alkoholem docela vážný problém. Zatím jsem na žádném léčení nebyl a snažím se to zvládat sám, ale..
Tady ti určitě poradí chytřejší a zkušenější než já, tak ti držím palce, jsme ještě mladí, tak to zvládnem, ne?
David
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele

Jindro, zkus změnit léčebnu, na AA jsi nechodil moc dlouho, jistě jsi nezačal dělat Kroky, je to cesta střízlivosti na celý život, doléčování.A vzdáváš se!Lituješ?Smiřuješ se s tím?Jsi už tak vypitý, že se ti ani nechce zabojovat, trochu vydržet bez chlastu?Víš, co chceš?
Liba

Stránka: 1
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter