Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 123
Dolů
Téma: Nechce se mi přestat
Re: Nechce se mi přestat Před 13 rok, 10 měsíce  
Ahoj Ivanko.To,co Ti radí,že si poradíš sama?Není nic jiného než pýcha.A té předchází vždy pád.Já na tom nebyla jinak.Pyšně a tvrdohlavě jsem si myslela,že si s pitím poradím sama.Nepodařilo se mi to.Sama jsem akorát narážela a dostávala se s pitím stále níž.Pokus odložit svoji pýchu a předsudky a začni.S upřímností nejdál dojdeš ale pomocnou ruku,pomocné náruče ostatních neodmítej.Jsou to opravdu přátelé,kteří dokážou pomoct a poradit.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahojte,
....teď už nejsem takovej paličák, zatvrzelec.
Názory na hodně věcí jsem změnila... naštěstí
(jednou z nich je přijmout pomoc)
Ivana

To je jediná cesta.jediné možné řešení.Všichni alkoholici jsou zatvrzelí a umínění.Jen do doby,než si začnou uvědomovat a připouštět svůj problém.Já nebyla jiná má alkoholická nemoc toho změnila opravdu hodně.Celý můj přístup,celé myšlení jsem musela opusti-a je to to nejlepší,co mne v životě potkalo.
Jana Mertosová

jo... já jsem hrozně moc ráda, za to, že se to všechno konečně začíná měnit... Dokud jsem si ale fakt naplno nepřiznala, že v tom totálně plavu, že nemůžu nikdy normálně pít... tak jsem pořád byla v pasti.

Sice všechno není fajn, ale já se to už nesnažím utápět v chlastu. Utápět a tím všechno ještě víc oddalovat a ještě víc ničit.
....život jde dál a já konečně můžu začít řešit svoje problémy a.... začít žít.
Ivana

Držím palečky at´nic nepodceníš a zvládneš.Vždycky´je pro co žít.
Jana Mertosová

Stránka: 123
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter