Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...199200201202203204205...216
Dolů
Téma: Chci se stát abstinentem
**
Re: Chci se stát abstinentem Před 8 rok, 7 měsíce  
David psal, že je svéhlavý a i mě by dělalo problém respektovat pokyny někoho kdo má stejnej papír jako ten co mě do toho dostal. O tom, že diplom z čehokoli nemusí znamenat zas až tak mnoho tu máme důkazů habaděj.
Včelař
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zdravím pánové,

ač nerad, musím uznat, že oba máte pravdu. JA v tom, že bych měl dodržovat pokyny v léčbě a nikam to neuspěchám, mimochodem pěkné přirovnání s Everestem je na místě neb je to větší boj než jsem si myslel.

No a Včelaři, máš pravdu, aktuálně jsem v péči MUDr., který mě do toho dostal, nechtěl jsem nic měnit a znova absolvovat celé kolečko pohovorů a podobně, na to teď opravdu nemám čas. Ne že by mi něco utíkalo, ale zase jsem si to tak debilně nalajnoval, že mám pocit, že pokud to nezvládnu "v termínu", který jsem si stanovil, tak jsem neobstál sám před sebou, to jsou pochody, že bych si někdy nafackoval ... tvrdost vůči sobě mi opravdu není cizí , ale asi bych měl přibrzdit. Nicméně na to navazuje další XY věcí ... byl mi nabídnut SANANIM místo léčebny, proto uvažuji, zda s nimi navázat spolupráci či nikoliv.
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Svět patří těm, co se neposerou.

Doktor je zaměstnání jako každé jiné, takže příklad- k nám do baráku chodil neustále jeden elektrikář a furt nic nefungovalo, jen po sobě spravoval a spravoval, tak až po dlouhé době došla trpělivost a zavolal se jiný a spravil to napoprvé, vzal sice víc peněz, ale od té doby byl klid. Ten elektrikář se svou práci nikdy nenaučí a nikdy ji nezmění, nechce ji změnit, no a když se náhodou něco závažného stane tak zpravidla bývá donucen svoji profesi opustit, což u bílé mafie bývá spíš tak, že přijdou o nějaké penízky, na chvíli se možná odstaví, ale většinou dál “pomáhají“ druhým a za pár let takového člověka můžete vidět třeba na vyšší pozici. Oni roky studovali, dál se vzdělávají, je jich málo a jsou prý špatně finančně ohodnocení, většina z nich má kachní žaludky a nějaký ten svůj přehmat nevidí tak hrozně, ve svém vidění konají dobro a leze jim do palice, jak moc jsou důležití a potřební. Že ve skutečnosti se na tu práci nehodí, ničí svou léčbou nebo chybami životy svým pacientům, jim vůbec nehne uchem.

David, já nevím jestlis neměl jít radši do té léčebny. Možná by to bylo nakonec menší trápení než co tě čeká v příštích týdnech. Zkouší to s AD, podle mě sám MUDr. vůbec neví, která páčka, kolik pokusů to ještě bude... Piš jak se daří, já ti moc držím palce!
pert
Platinum Boarder
graphgraph

zde souhlasím, páč jsem měl kámoše 3,5měsíce MuDr. internistu, který Davide, bral 100 tablet denně ..
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislav napsal:
zde souhlasím, páč jsem měl kámoše 3,5měsíce MuDr. internistu, který Davide, bral 100 tablet denně ..

Laco,

...ten určite "nebol" závislák → jemu to "iba" chutilo...
(...asi)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

mozno to sem nepatri, ale nad prispevkom Ja som sa schuti zasmiala
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

" Ja " ... iba malinko bol , ale vesele mu z toho nebylo
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Perte, tohle je bohužel pravda, nevím, kdo je kontroluje (ČLK?) No, popravdě řečeno na to seje pes, protože to stejně vyšumí. Donutil jsi mě k zamyšlení jestli jsem to s tou léčebnou přeci jen nepřecenil. Sám nevím, doufám, že to zmáknu, sic to nebude komplexní, ale aspoň se toho zbavím. Doufám. Musím.

A děkuji, určitě sem napíšu, jak to probíhá nebo proběhlo, abych řekl pravdu, před týdnem jsem nebyl schopen ani ťuknout do klávesnice, tak snad to bude v "druhém kole" OK.

Ladisu, to je šílenost .. 100tbl./týdně. Děs. Ale jsou" zdroje", někteří asi "podlehnou".
DavidN
Expert Boarder
graphgraph

Laďa píše, že denne.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

A jo ... tvl to snad ani není možné.. !? Nebo se pletu? Ten člověk ještě žije? Co na to jeho játra?
DavidN
Expert Boarder
graphgraph

Stránka: 1...199200201202203204205...216
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter