Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1234
Dolů
Téma: Kolik toho vypijete?
Re: Kolik toho vypijete? Před 1 měsíc  
Ahoj všem. Já to zase o víkendu zmršila. Včera jsem se tzv. léčila, tak jsem do sebe nalila během dne 3 deci vodky. Nejhorší je práce z domova. Mám na sebe děsný vztek a dnes je mi strašně. Nenapiju se, vím, že to je cesta do pekel tak musím dnešek přežít. Nejhorší je, že je na to člověk sám. Zkusila jsem i linku pro odvykání, ale tam mi paradoxně řekli, že to na závislost nevidí. Ale když nedám ten blbý měsíc tak to je co? Tak jsem se sem aspoň vypsala. Fakt je, že 4 roky trvalé péče o ležící mě psychicky zlikvidovaly a tak bez vidiny konce je útěk jen ten chlast. A kdyby nebyly ty hrozný úzkosti, který frťan spolehlivě zažene. Takže zkusím zase od začátku, ach jo.
Lenka
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Kolik toho vypijete? Před 3 týdnů, 6 dnů  
Lenko uplně ti rozumim, ty úzkosti jsou hrozný. Mě taky psycholog řekl, že nejsem závislá.

Já jsem ted dva a půl roku střízlivá a pořád zpracovávam výčitky a lituju se. Ale jedno vim jistě, vim co nechci. Nechci zpátky. Ted vim, že už další problémy chlastem nevytvářim. Taky vim, že se jednoho dne osvobodim od těch výčitek. Třeba to bude dneska:)
Držim palce!
R
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Re: Kolik toho vypijete? Před 1 týden, 6 dnů  
Nic se tady neděje, nikdo nepije, nikdo se neopil?
David
Gold Boarder
graphgraph

Re: Kolik toho vypijete? Před 1 týden, 3 dnů  
Ahojte! Už su zpátky Teda popravdě i co se týče alkoholismu. No jen tak na úvod - konečně jsem se jako aspirující alkoholik i zranil. Bylo to tak, že na veletrhu v Brně byla výstava, které jsme se zúčastnili a tam jsem si dával povětšinou pivo. Dopadlo to tak, že po výstavě jsem si v pátek ráno dal nějakou Vodku a vzhledem k tomu, že jsem nedodržoval ten klasickej pitnej režim tak mě stačilo vypáít asi 2-3 deci a to mě vypnulo. Bohužel tak, že jsem padnul a zlomi si klíční kost. Takže můj první opravdovej úraz pod vlivem. To už je teda měsíc zpákty. V Okultní Nemocnici U Sťaté Panny (pardon - Fakultní Nemocnici U Svaté Anny) mě dali dohromady a mám to sešroubené. Popravdě jsem za to rád, že existují tak dobří lidé, kteří opraví takovýho kokota jako su já, který si to přivodí svojí vlastní blbostí. Klobouk dolů a díky zavše. Za rok+ mi vyndají ten nerez, kterej tam mám. Od té doby jsem 26 dní nepil. Teď už je to 5tý den, co piju. Nicménhě mám docela bobky se ožrat. Vím, co mě tenkrát vypnulo (dehydratace), ale i tak, už mi táhne na padesátku a měl bych se víc hlídat. Takže pro dnešek 0,6l vody a jeden Radegast 12 na chuť - to vše tak, abych dokázal fungovat pro rodinu. Popravdě to není umírněný pití, ale nedostal jsem se dnes do fáze, kdy bych byl opilej. Úplně si to asi zakázat neumím, protože nevím čím to nahradit...
Petr
Fresh Boarder
graphgraph

Re: Kolik toho vypijete? Před 1 týden, 3 dnů  
Každopádně zítra začnu zase další non-alko maraton a plánem je vydržet 26+dní / pokořit předchozí metu. Bez alkoholu žít neumím, ale pokusím se najít cestu jak tu bestii zkrotit. Vzhledem k tomu, že to je tady anonymní tak su i upřímnej.
Petr
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1234
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter