Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12345678
Dolů
Téma: Kolik toho vypijete?
Re: Kolik toho vypijete? Před 3 týdnů, 6 dnů  
Zdravím, já jsem se poslední dobou celkem držel, pil jsem malé množství na pohodu. Včera jsem trochu chytl slinu a dal jsem dvě sedmičky vína a tři piva, což už je u mě přes míru. Dnes trochu kocovina, takže přepíjím, od zítřka zase malé dávky. Držte se.
David
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Najlepšie nepiť vôbec. Mňa pitie tiež štvalo a jednoho dňa som sa zobudil s tým, že by to mohlo výjsť a takto nepijem vyše štyri roky. A je to to najlepšie rozhodnutie v živote. Viem, že sa to hovorí ľahko, ale ľahké to nebolo, ale ten výsledok, teda abstinencia, je niečo preúžasné. Treba vydržať čo najviac, cca po pol roku som cítil, že som na dobrej ceste a dnes trocha nadľahčene hovorím, že keď som poriadne spoznal časom abstinenciu, stal som sa práve od nej závislý a neviem sa jej nabažiť. Konečne slobodný. Držím palce, skúste nepiť vôbec, je to úplný ideál, pretože snaha o kontrolované pitie sa vždy časom zvrhne.
pistik
Abstinencia znamená slobodu
Junior Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Kysuce Narozeniny: 01/11

Taky všechny zdravím, já zatím pátý den nic a to všichni kolem mě mohutně nasávali. No jo, čarodejnice. Bohužel chutě se objevily, nejhorší byl pro mě třetí den, ale dalo se to ustát. Doufám, že absťák mě už nepotká, už je to snad dobré. Zkušenost s tím nemám. Chci věřit, že ten čistý /aspoň/ měsíc teď dám. Dál raději nic neplánuju, ale jedno vím zatím jistě, znovu už to nechci zažít. Jde to vážně ztuha, tak se všichni držte a dejte vědět, jak se daří.
Lenka
Fresh Boarder
graphgraph

Re: Kolik toho vypijete? Před 3 týdnů  
Koukám, že David, Pistik i Lenka to dáváte v pohodě. Teda je to fakt pohoda, nebo je to boj? Já se vylejvám už od středy Dneska jsem si koupil půllitrovku vodky, kterou jsem dopoledne vylil, abych si dokázal, že to zvládnu. Už jsem si dokoupil jinou. Zítra se vrátí žena s dětima a tak je snad uvítám střízlivej. Včera jsem volal do Renadi, že bych se objednal. Nebrali mi to a zpátky nezavolali

Asi to budu muset dát sám. Popravdě je to kurva boj. Až se žena vrátí tak chci být střízlivej.

Jo a kolik jsem toho dal v pátek? Myslím, že to byly 4 piva a 0,5l vodky.
Petr
Junior Boarder
graphgraph

Dřív jsem pil Republiky, teď už jen Vodku (aby to ze mě nebylo cítit).

Hele, kdo tady chtěl jít do abstinence? Popravdě asi do toho půjdu a budu rád, když v tom nebudu sám. Tuším, že jste to slyšeli hodněkrát.
Petr
Junior Boarder
graphgraph

Jo a pokud budete z Brna tak o to líp
Petr
Junior Boarder
graphgraph

Re: Kolik toho vypijete? Před 2 týdnů, 6 dnů  
No, Vodka už došla a v obchodě otevírají až v 7h. Naštěstí mám ještě 2 piva. Akorát ty jsou pro mě něco jako nealko
Petr
Junior Boarder
graphgraph

Tak jsem si stáhl audioknihu od Tomáše Němčíka. Asi chlastal o trochu víc než já, ale zase asi ne o moc

Zrovna čtu článek o něm:

www.prazskypatriot.cz/vzhuru-do-nemoty-dejte-si-pred-tim-nemcikova-panacka-mozna-vas-chut-prejde/
Petr
Junior Boarder
graphgraph

Asi už jsem přišel na to proč chlastám. Nicméně to tady ventilovat nebudu - je to mezi mnou a mojí ženou. Musím to s ní pořešit a snad mi to dodá klid.
Petr
Junior Boarder
graphgraph

Re: Kolik toho vypijete? Před 2 týdnů, 5 dnů  
Ahoj všem, já to teda moc v pohodě nedávám. Včera jsem to zvorala, ale byly to jen dva panáky a sice těžce, ale utnula jsem to. Což musím brát jako úspěch. Asi bych se s tím na těhle stránkách chlubit neměla, že jo. Tak snad se mi bude dařit dál pokračovat v nepití. I já už znám svůj spouštěč a včera si to ověřila, stačí mi jedna hodně špatná, nečekaná zpráva a jsem v ...eli.
Lenka
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 12345678
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter