No tak jsem byl v neziskovce. Jako prima pokec, kterej mi dal vědět akorát, že na to budu asi sám, bo nejsu sám uvědomělej, že to na 100% chcu. Proč? Protože když su nalitej tak se chovám jako debil. Když mám do 1 promile tak mi to docela pálí. Slečna / paní v neziskovce měla krásný hlas, mluvila tak, že se zajímala o můj problém, bylo to moc milé, jenže já to v to chvíli dělal pro ty lidi kolem sebe, kterým by se to líbilo, ale ne pro mě. To je kámen úrazu. Su alkáč - vím to, ale nejsu vnitřně o tom přesvědčen. Docela stihomam, že? Vím, že mám problém, ale nechci akceptovat to, že už nikdy nebudu lejt. Vždyť to byl kamarád každej den - když stará pičovala, když se děti (ženský) doma hádaly, když si strhneš nehet, kdyžTě vytroubí kokot. Člověk si dá alkohol a všechno je zase fajn.
Můj největší průser je, že si to neumím nahradit. Co třeba skládat modýlky (jako děcko jsem to dělal). Na hovno. Nebaví mě to na kraji padesátky a kurva se k tomu nedonutím. Není nic jednoduššího než chlastat.
Ty modýlky bych mohl skládat s dětma, jenže mám vrtulníkovou ženu, která kontroluje každý krok obou dětí a když už si s ńima chci hrát tak mi určuje, jak si s nima mám hrát. V tu chvíli je nejlepí poslat starou do prdele a jít pít.
Nikdo nemá ten život lehkej, když má na zádech odpovědnost.
Já bojuju s tím, že nějakou odpovědnost mám a tím jak být dobrým otcem pro holky, ale ještě k tomu vyhovovat manželce, která po 20ti letech není tak milá, jak byla na začátku.
Jen mě to vše v poslední době strašně sere.
A tady se vrací kamarád alkohol.
Dřív (20 let) jsem se resetoval 1x měsíčně.
Později (30 let) jsem se restoval 1x týdně.
Dnes (46 let) bych se resetoval nejraději 10x denně.
P.S. Sorry za překlepy, tento post jsem nerevidoval.
P.S.S. 4dcl Vodky + 3 Piva