Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12345678
Dolů
Téma: Kolik toho vypijete?
Re: Kolik toho vypijete? Před 1 týden, 5 dnů  
Vnitřní klepání myslíš jako, že si "nesvá"? Takové to, že by si nejsi ničím jistá a nejraději by člověk zalezl do kouta a spal? Gratulka k těm 3 rokům bez alkoholu, to je inspirativní.
Petr
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Vnitřní klepání myslíš jako, že si "nesvá"? Takové to, že by si nejsi ničím jistá a nejraději by člověk zalezl do kouta a spal? Gratulka k těm 3 rokům bez alkoholu, to je inspirativní.
Petr
Junior Boarder
graphgraph

Petr
Junior Boarder
graphgraph

Server tady reaguje trochu pomaleji než bych čekal a tak odpověď pro Rachel je tady 3x. Zkusím si to pamatovat. Jinak já dal týden bez alkoholu a bylo to fajn. Jenže jsem si v neděli dal "kontrolovanou" dávku 2 piva + placku Vodky a od té doby v tom zase lítám Na dnešek mám 4 piva a 0,5l Vodky - to se snažím nepřekročit, bo zítra musím v práci fungovat. Včera (po neděli) jsem měl totální tupohlavost a potřeboval se z toho "vypít", což znamenalo (dle plánu) 1 pivo a placka Vodky. Nepovedlo se. Dal jsem nakonec 3 piva a 0,6l Vodky Průser je, že jsem se dneska vzbudil naprosto v pohodě, ale už od včerejška jsem věděl, že dneska budu lejt. Kurva jak moc mě to sere. Chci se toho zbavit, ale fakt nevím jak ((
Petr
Junior Boarder
graphgraph

Re: Kolik toho vypijete? Před 1 týden, 1 den  
Ahojte, ten dnesni den beru skoro jako "bez alko". To tedy znamena 3 piva a k tomu 3.5 deci vodky. Rozlozeno do 7 hodin to pro me znamena, ze jsem vlastne nemel spicku a fungoval tak, ze to na me nikdo kolem me nepotnal. Ted su vlastne strizlivej a su si jistej, ze rano nebude touhla chlastat. Hmm, asi to neni OK, todle by clovek nemel delat. Divny je, ze jsem pracovne i rodinne zvladl vse tak jak okoli ocekava.
Petr
Junior Boarder
graphgraph

Re: Kolik toho vypijete? Před 1 týden, 1 den  
Ahoj, já jsem dal včera větší množství vína, dnes dvě sedmičky na spravení, teď jsem zcela střízlivý.
David
Gold Boarder
graphgraph

Re: Kolik toho vypijete? Před 1 týden  
Tak já včera po x dnech taky ujela. Blbá návštěva, hodně blbé téma, vydržela jsem odolávat do odpoledne. Pak 4 velký panáky, už se to nedalo. No, nezdá se mi to obzvlášť moc, ale stejně mi je dneska zase nanic. Jako novinka i od žaludku. Obdivuju ty co se drží a mrzí mě, že to tu už moc nefunguje. Co jsem tu přečetla, tak jak se tu lidi podporovali a to nadšení asi mělo něco do sebe. A že jsem bába zvědavá, docela by mě zajímalo, kolik jich opravdu drží.
Lenka
Fresh Boarder
graphgraph

Re: Kolik toho vypijete? Před 6 dnů, 17 hodin  
No tak jsem byl v neziskovce. Jako prima pokec, kterej mi dal vědět akorát, že na to budu asi sám, bo nejsu sám uvědomělej, že to na 100% chcu. Proč? Protože když su nalitej tak se chovám jako debil. Když mám do 1 promile tak mi to docela pálí. Slečna / paní v neziskovce měla krásný hlas, mluvila tak, že se zajímala o můj problém, bylo to moc milé, jenže já to v to chvíli dělal pro ty lidi kolem sebe, kterým by se to líbilo, ale ne pro mě. To je kámen úrazu. Su alkáč - vím to, ale nejsu vnitřně o tom přesvědčen. Docela stihomam, že? Vím, že mám problém, ale nechci akceptovat to, že už nikdy nebudu lejt. Vždyť to byl kamarád každej den - když stará pičovala, když se děti (ženský) doma hádaly, když si strhneš nehet, kdyžTě vytroubí kokot. Člověk si dá alkohol a všechno je zase fajn.

Můj největší průser je, že si to neumím nahradit. Co třeba skládat modýlky (jako děcko jsem to dělal). Na hovno. Nebaví mě to na kraji padesátky a kurva se k tomu nedonutím. Není nic jednoduššího než chlastat.

Ty modýlky bych mohl skládat s dětma, jenže mám vrtulníkovou ženu, která kontroluje každý krok obou dětí a když už si s ńima chci hrát tak mi určuje, jak si s nima mám hrát. V tu chvíli je nejlepí poslat starou do prdele a jít pít.

Nikdo nemá ten život lehkej, když má na zádech odpovědnost.

Já bojuju s tím, že nějakou odpovědnost mám a tím jak být dobrým otcem pro holky, ale ještě k tomu vyhovovat manželce, která po 20ti letech není tak milá, jak byla na začátku.

Jen mě to vše v poslední době strašně sere.

A tady se vrací kamarád alkohol.

Dřív (20 let) jsem se resetoval 1x měsíčně.

Později (30 let) jsem se restoval 1x týdně.

Dnes (46 let) bych se resetoval nejraději 10x denně.

P.S. Sorry za překlepy, tento post jsem nerevidoval.

P.S.S. 4dcl Vodky + 3 Piva
Petr
Junior Boarder
graphgraph

Re: Kolik toho vypijete? Před 6 dnů, 17 hodin  
Jinak proč tady zvracím svoje faily? Protože mě pomáhá slyšet příběhy jiných alkáčů. Docela dobrý (co mě pomohlo) jsou na youtube posty od JAS (z Jablonce). Pokud na tom jste stejně jako já tak se na to mrkněte. Povídají tak bývalí alkáči o tom v jakých sračkách byli.

A proč to tady píšu? Zkouším si sám pomoct a vzhledem k tomu, že nejsu sám s tímto problémem tak doufám, že tento chat najde někdo další, kdo o sobě pochybuje a vyděsí ho to.

Za mě mám teď před sebou 3 týdny chastnání / pracovně / neumím se tomu vyhnout (mezitím 10 dní plánované abstinence), ale do dovolené v červenci chcu být "bez".

Boj s chlastnem nejde vyhrát, jen SLováci od Košic s ním remizovali
Petr
Junior Boarder
graphgraph

Re: Kolik toho vypijete? Před 5 dnů, 16 hodin  
Já kdybych se už rozhodl vyhledat odbornou pomoc, tak půjdu někam, kde praktikují harm reduction přístup a netrvají na striktní abstinenci. Ta představa doživotní abstinence je pro mě neakceptovatelná. Jinak dnes mám po delší době den bez alkoholu a kupodivu ani nemám absťák.
David
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 12345678
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter