Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 123456789
Dolů
Téma: Kolik toho vypijete?
*
Re: Kolik toho vypijete? Před 1 týden  
Ahojte!
Tak se zase po nějaké odmlce hlásím. No bohužel jsem to nedal. Zase liju. Třeba minulý týden jsem nepil a byl doma vzorným taťkou a manželem. Jenže pak jsem ženu s dětima odvezl na letiště (měla dovolenou s kámoškou a jejíma dětima) a první co jsem udělal, že jsem se zase vylil. Takže to sám nedávám a už mám kontakt na psychiatra, který si na mě snad udělá čas a předepíše mi Antabus. Je to asi jediná cesta z toho ven. Potřebuju to jako berličku, že když přijde to bažení tak si budu moct říct "Blbče, máš v sobě Antabus tak na to rychle zapomeň.". Popravdě myslím, že bych dodržoval i to jeho dávkování sám o sobě, ale zatím to vypadá, že to bude chtít mít doktor pod kontrolou. Uvidímě, zatím mě ani nedal termín. A to se na netu člověk všude dočte jak je Antabus dostupnej a když se to zkujsí prakticky tak zjišťuju, že je to složitější než povolení na stavebním úřadu.
Petr
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Kolik toho vypijete? Před 1 týden  
Možná Ti z Vás, kteří už s tím bojujete dýl než já, budou vědět, že se boj s alkoholem nedá vyhrát hlavně, když je na to člověk sám. Mám výhodu, že ségra mě podporuje, ale žena mě jenom drbe. Popravdě se jí nedivím, když už chlastám tak dlouho a že jsem ji tím zklamal. Jinak na to byl kdysi i fór o Slovácích - Boj s alkoholem nejde vyhrát, jen východňáry s ním remizovali U nás se to možná říká i o moravácích - jen já už to prohrál.
Petr
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Stránka: 123456789
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter