Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...45678910...16
Dolů
Téma: Jsem koholik a nevím jak dál
#1878
Re: Jsem koholik a nevím jak dál Před 13 rok, 7 měsíce  
Tak jsem zase o víkendu selhala, prostě jsem to nezvládla a jeden večer se zase opila. Teď nenávidím sama sebe, nemůžu se na sebe ani podívat a hlavně se strašně stydím. Takže můžu zase jen počítat od začátku dny, kdy se opravdu nenapiju - takže jsem u trojky. Připadá mi, že jsem úplně k ničemu.
viki

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#1879
Re: Jsem koholik a nevím jak dál Před 13 rok, 7 měsíce  
Viki, nejsi k ničemu, snažíš se, chceš!přestat!Stane se!, napila jsi se, no a?Nyní to už vyjde?!
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#1930
Re: Jsem koholik a nevím jak dál Před 13 rok, 7 měsíce  
Tak mám již za sebou 6 dní půstu. O víkendu jedem s rodinou ke známým - to bude tvrdá zkouška, protože jim nechci říkat o mém problému s alkoholem, a oni určitě budou chtít nalévat....jsem ale odhodlaná to vydržet. Tak mi držte palce.
viki

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#1931
Re: Jsem koholik a nevím jak dál Před 13 rok, 7 měsíce  
Viki, vydrž, vymluv se na něco, třeba, že Tě bolí žaludek, nemáš chuť pít, hlavně vydrž.Potom bude radost, stojí to za to, věř.Nechceš pít, nemusíš!
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#2004
Re: Jsem koholik a nevím jak dál Před 13 rok, 7 měsíce  
Ahoj, tak se chci pochlubit svým úspěchem - mám již 14 čistých dní, a jsem na sebe "pyšná".Protože do toho všeho mi vážně onemocnělo dítě a také jsem měla 90% šanci přijít o práci. Dítě léčím dosud, ostatní spláchla kofola ( bez cukru ), asi se na ní stanu závislá.....)
Já jsem nikdy nevěřila na tajemno a podobně, ale je fakt, že dnes věřím na dva rozdílné vnitřní hlasy......U mně to tak funguje. Je to hrozný, i když si myslím, že všechno ovládám - není to pravda. Ty síly kolem nás fungují. Nečekám na to, kdy mi zázrak přinese štěstí, ale pro mě je štěstím každý den, který se vzbudím střízlivá a mám vše pod kontrolou. To teď považuji za můj hlavní cíl.
Máte někdo zkušenosti s tím "vnitřním hlasem", jako že - dnes ještě jo, pak ne........Nejdříve jsem měla fakt takový divný pocit - ale teď vím, že chci mít nad sebou kontolu, proto sem píšu a proto se chlubím. Je málo věcí, za které mě někdo chválí, tak musím sama ....)
viki.20

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#2007
Re: Jsem koholik a nevím jak dál Před 13 rok, 7 měsíce  
Správně Viki, jen se pochval, každý střízlivý den je malá výhra nad pitím.Je fajn, že si to uvědomuješ, nabíráš sílu do života, radost.Je to jedno z pravidel AA, radovat se, poděkovat sám sobě, strážnému andělu, který Tě hlídá, chrání.Nikdo Tě nevydírá, nepomlouvá, máš čistou hlavu, hezké rána, bude jen lépe!Raduji se s Tebou.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#2142
Re: Jsem koholik a nevím jak dál Před 13 rok, 6 měsíce  
Radka napsal:
Radko K.
Protože jste si mě vzala do úst ve vašem textu, považuji za oprávněné na váš názor reagovat.

1. Že se vám nelíbí moje názory, na to máte pochopitelně právo, ale to je tak jediné, co s tím můžete udělat.
2. Nevšimla jsem si, že by někdo zde udělovat DG po netu.
3. Závislost na alkoholu je tak závažná věc a požívání této drogy je "národní házenou", která, když se to vymkne z ruky, dokáže zmařit lidský život lusknutím prstů a jak už to tak bývá strašně otrávit životy lidí okolo postiženého. Až budeme všichni nesmrtelní, tak můžeme chlastat do aleluja..
4. Až budete mít zkušenosti s alkoholem jako Liba (promiň Libo, že o Tobě bez Tvého vědomí mluvím), nebo já a stovky jiných, (což ovšem nikomu nepřeju) už vůbec nebudete psát takové pitomosti. A víte proč Radko K? Že nevíte? Nemá cenu nic vysvětlovat..
5. Předpokládám, že sem píší lidé svéprávní, kteří ještě!! mají všech pět pohromadě a sami objektivně zváží, co je pro ně nejlepší - podle rčení víc hlav víc ví (ty hlavy jsme my všichni)- se zařídí tak dobře, jak jen to bude pro něj samotného nejlepší. A jestliže někdo napíše okamžitě někam (třeba na nejbližší AA, o kterou se tolik prosazoval docent Skála a ten sakra o tom věděl svoje, ten viděl chcípat panečku lidí..), tak asi tuší, v jakém stupni závislosti se tazatel nachází a myslí to fakt dobře.
6. Za svojí reakcí na tu slečnu či paní si stojím a budu vždy, neboť být závislý a chovat se rizikově je ptákovina toho největšího kalibru, resp. nechovat se tak jedním ze základních zapovězených pravidel..Chovat se rizikově znamená totiž něco jako - když už si nemůžu sáhnout, tak se budu alespoň dívat. To vám řekne každý, kdo se léčením závislých lidí zabývá. Úplně každý! A je úplně fuk, jakým kurzem psychologie prošel..Protože určitě víte, když už toho tolik víte, že je směrů mnoho...
7. A ještě jednu věc milá Radko K. Sem nepíší obecně lidé, kteří jsou v konzumaci s alkoholem OK, čili píší sem lidé, co s ním problém MAJÍ. Někdo větší, někdo menší, ale problém. Z toho logicky vyplývá, že každý radí podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a nikdo zde nemá v úmyslu někomu ublížit či poškodit. Ubližuji a poškozuji tím, že jsem laxní ve vysvětlování a naprosto vstřícná blbým nápadům, abych si náhodou nezadala. Komu se moje upřímnost nezdá, ač je slušná, nemusí na příspěvek vůbec reagovat. Dávám zde informace zcela myšlené dobře a nežádám za to žádnou odměnu, chápete? Chci pomoci lidem, kteří mají problém, nic víc a nic míň. Tečka.
8. Radko K. čí myslíte že jsou tyto stránky? Tedy kdo je tvůrcem tohoto webu?
Radka K. - Darka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#2143
Re: Jsem koholik a nevím jak dál Před 13 rok, 6 měsíce  
Pan doktor Mlčoch píše:
Samozřejmě ale uvítám, když si případné rozbroje a verbální potyčky rozsoudíte mezi sebou.
Pokud by ale byl někdo, kdo by byl verbálně agresivní a narušoval chod fóra, je možné jej zablokovat.


omlouvám se za off topic příspěvek, kterým doufám končí komunikace mezi mnou Radkou K. Darkou a Radkou1 s tulipánem
Radka1 píše.
Radko K.
Protože jste si mě vzala do úst ve vašem textu, považuji za oprávněné na váš názor reagovat.

1. Že se vám nelíbí moje názory, na to máte pochopitelně právo,
ale to je tak jediné, co s tím můžete udělat.

Položím vám řečnickpou otázku Radko1, ocenila bych, kdybyste tento příspěvek nekomentovala.

Já mám právo, aby se mi vaše názory nelíbily, a to je jediné co s tím mohu udělat, dle vašich vlastních slov.
A vy máte právo mi vyhrožovat v mailu, pokud se vám nelíbí mé názory?

Nenapsala jsem nic, co by nebylo mým názorem, dojmem, pocitem, a za čímž bych si nestála, navíc veškeré mé psaní, byly reakce, když se to týkalo vás nebo Liby, použila jsem pouze vaše vlastní slova.

Vaše zastrašování v mailu, na nějž vám touto cestou odpovídám, poněvadž s vámi komunikovat nechci vůbec, ale nenechám se zastrašovat.
Pokud si myslíte, že neobhájím své psaní, mýlíte se, stojím si za ním, stejně jako za bodem, že neskrývám svou identitu, na rozdíl od vás. Opět vaše slova, že svou identitu skrýváte, viz téma založené Kamčou.
Já se domnívám, že pokud člověk problém přizná a přitznává, je to půl cesty k úspěchu, to jsem vám již psala, a tak mě nechává zcela chladnou, že jste mi v mailu vypsala celé mé jméno vč. bydliště.
Ležím vám nepochybně v žaludku hodně, když jste si s dohledáváním dala práci a před půlnocí místo spánku mi psala výhružný mail.

Tedy i já doufám, že už o vás slyšet nebudu,
vy o mě nemusíte taky, kdybyste mi nevyhrožovala, nebudu sem již psát, ovšem za těchto okolností se musím ohradit.

Na diskuzi, kam mě odkázala Liba, si na její doporučení budu "blábolit co chci".

Věnujte se raději tématu a těm, co potřebují vaši podporu, a vyhrožování zanechte, ani já nejsem chudinka, která se vás lekne.
Radka K. - Darka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#2146
Re: Jsem koholik a nevím jak dál Před 13 rok, 6 měsíce  
Radko - Darko - Anno, jste naprosto špatný, zlý a neomalený člověk, který si strašně zahrává s lidmi. Jako kočka s myší. Jste manipulátorem, který je schopen jít až do krajnosti. Stále se schováváte za cizí kalhoty a řešíte, co vám nepřísluší - viz komunikace mezi mnou a Kamilem, kterému jsem se omluvila (ale to jste jistě nerada přehlédla ) Nejsem neomylná a jestliže se dopustím chyby, omluvím se.
Vy sama se toužíte stát krysařem, ale nemáte na to a jestliže to někdo prokoukne, kopete kolem sebe jako vyšinutá.
Já musím ukrývat svojí identitu, protože jsem tu na sebe řekla mnoho velmi intimních věcí a svlékat se z kůže před národem nemíním. Jste pro mě odstrašujícím příkladem srážky s osobou, které bych se vyhýbala, jak je to jen možné.
Napsala jsem vám email proto, že jste mě a Libu veřejně pomlouvala na jiném webu a pomluvy fakt nesnáším. Liba si to zaslouží ze všech nejméně a já si to nezasloužím taky.
Mýlíte se ve vaší domněnce o mém ponocování a pátrání po vaší osobě, na to mám lidi, já osobně bych to těžko zvládala a navíc - byla to otázka pár minut.
Nicméně to obvykle nedělám, jen když na webu narazím na pochybnou osobu, která se poptává po dětské pornografii.
Nejste pro mě vůbec důležitá, netuším, jak moc jste důležitá pro svojí rodinu a svoje tři děti, jestliže vysedáváte stále u PC.
Přála bych vám, aby vám počítač kompletně vyhořel a vy jste se vzpamatovala a šla s dětmi třeba ven a pak si s nimi hrála nebo povídala. Ale to je vaše věc a do toho mi nic není. Když vám to doma trpí..Jste chudák..
Radka1
Gold Boarder
Příspěvky: 162
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#2147
Re: Jsem koholik a nevím jak dál Před 13 rok, 6 měsíce  
Radko 1, co Vy dokážete dát zloby do jednoho příspěvku, klobouk dolů.Vy si zjistíte na dotyčnou Darku mail a pak ji píšete výhružky a divíte se, že na to reaguje ? Víte, co je zvláštní, než jste sem začala přispívat Vy, takovéto napadání se tu nevedlo. K zamyšlení pro všechny.
Andrea

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 1...45678910...16
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter