Re: Jak to je? Před 6 rok, 6 měsíce
|
|
Alkohol používám k relaxaci a eliminaci napětí, neléčím s ním už deprese, na to mám jiné metody. Psychické problémy konzultuji s psychiatričkou, ta ví, že piju a nezakazuje mi to (nadšená z toho asi moc není).
|
|
David
Gold Boarder
|
|
|
|
|
Jako proč? Navařeno, výlety, úkoly, hry,... Vše zvladame. Jsem na ne 10 let sama a musela jsem fungovat v mnohem horších situacích. Mimo to jsem si přišla pro rady, ale koukam,že vy se dost nudite. Mate odpověď úplně na vse. Bohužel k ničemu nevede
|
|
|
|
|
|
|
Lenka: "Řekla bych tutově, ze jsem alkoholik. Co s tím? Mam dvě děti, otec zemřel, maji jen me. Přítel je barman, mám ho moc rada, nechci o něj přijít, piti me ale začíná obtěžovat. Výčitky, pláč, nadávky... hlavně výpadky paměti."
...Řekla bych...
Tak je ti neco rekňu. Si alkoholik.
...Co s tím?...
A co bys chtela? Pofoukat?
Čo očakávaš od fóra? Zázračnú pilulku? Treba čítať. A hľadať všetky dostupné možnosti. A nie, že dr. závislosť nebere nové. Tvoj psychiater vie, že chlastáš?
|
|
|
|
|
|
|
Davide, je mi jedno, ako si ten alkohol zdôvodníš, je to tvoj život.
|
|
|
Poslední úprava: 17/03/2018 22:22 Provedl: Maťo.
|
|
|
|
Ano a doporučil centrum pro zavislost
|
|
|
|
|
|
|
Lenka napsal:
Mimo to jsem si přišla pro rady, ale koukam,že vy se dost nudite. Mate odpověď úplně na vse. Bohužel k ničemu nevede
Když ono je těžko radit. Do léčebny nechceš, ambulantně se léčit nejde, protože Dr.už nepřijímá, suchý dům kvůli baru mít nemůžeš... Šlo by alespoň chodit na antabus? Ten by ti mohla podávat i obvoďačka. Mně pomohl rok a půl nepít, fakt jsem se na něj napít bála. Taky bych radila najít si nejbližší Anonymní alkoholiky a docházet tam. Čtení zdejších příspěvků by ti mohlo taky pomoct. A musíš se hlavně ROZHODNOUT. Že už nechceš pít, že být střízlivá je absolutní priorita před vším ostatním a tomu všechno podřídit (možná i rozejít se s barmanem?) - protože s pitím půjde postupně všechno do háje.
|
|
|
|
|
|
|
Pofoukat nepotřebuju. Přišla jsem si pro rady, je to problém?
|
|
|
|
|
|
|
Takže takto. Ak si myslíte, že vás budem chváliť a písať aká ste skvelá, že sa staráte sama o 2 deti a chlastáte, tak ani omylom. Ak si myslíte, že deti nevidia, či ich matka pije, tak sa ich spýtajte.
Mimochodom, strata kontroly pri pití, zvýšená tolerancia na alkohol, nekritickosť, sú príznakmi závislosti.
|
|
|
|
|
|
|
Suchý dům mám často. Závisí jen na mě, jestli jdu do baru a spoustu večerů tam nejdu. Době léčebny bych šla raz dva, mít kam dat děti. Ovšem to je nemožné. O antabusu už jsem četla a docela mi to přijde jako dobrý nápad, děkuji
|
|
|
|
|
|
|
Nepotřebuju ani chválit. Jen píši, ze nemám žádné hlídání
|
|
|