Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 123
Dolů
Téma: prosím o pomoc
#11611
Re: prosím o pomoc Před 11 rok, 6 měsíce  
Dobry vecer Michale, priznam se ze mi to neda, i kdyz nemam s Antabusem absolutne zadnou zkusenost. Jak casto a dlouho ste ho prepijel?
Miroslav S
Expert Boarder
Příspěvky: 90
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
Jsem dyslektik a dysgrafik, omluvte mé psaní
 
#11624
Re: prosím o pomoc Před 11 rok, 6 měsíce  
Je důležité vědět,že s Antabusem rozpití se nehrozí./činky tomu zabrání.Dech je cítit acetonem,obličej a krk výrazně zrudnou-zbrunátní i oči.Pohled na sebe do zrcadla je odpudivý.Natož pro druhého.Tep se zpomalí a tlak prudce zvedne.Dochází k nevolnosti a následnému zvracení.Dotyčný o tom však ví-je celou dobu v obraze o svém stavu,který takto probíhá-když už se stane a napije se.Má vždycky čas a příležitost přemýšlet o tom-jestli pití a jeho pokračování je pro něj žádoucí a nebo chce nadobro přestat.Bez Antabusu by se rychle dostal do tahu-nic by mu nebránilo i myšlení se zaručeně rychle odpojí a vítězí chut´pokračovat v pití-A JE V PASTI!
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#11629
Re: prosím o pomoc Před 11 rok, 6 měsíce  
Jak často jsem ho přepíjel? No ono to bylo tak, nejdříve jsem šel na tzv reakci, dostal jsem antabus a pak pod dozorem jsem vypil malého panáka. Tehdy u toho byla lékařka a ještě jedna žena. Ta však tam byla na tzv pasivní reakci. Už měla organizmus zničený alkoholem a lékaři si netroufli ji dát ani toho malého panáka. Ta lékařka povídala, jak začnu rudnou, tep vyskočí atd. A já nic, prostě nic, žádná reakce. Prý se to někdy někomu stane, a tak jsem usoudil, že zjevně alkoholik nejsem, ta ženská, co si už prochlastala zdraví to je alkoholik, ale já? No a tak jsem kvůli manželce tam chodil a vesele ho přepíjel, jednou mě dokonce ho ani nedali, došel jsem tam pod parou, ta sestra na mě řvala, že mi přece může jít o život a zda jsem normální? No nebyl jsem zjevně normální, no a asi po měsíci to skončilo. Manželka poznala, že to nikam nevede a tak jsem přestal tam chodit. A pak následovala léčba, ale i ta nezabrala, až AA, ale to je na dýl.
Jo a k té společnosti, spíše mě zaujme jako chlapa ženská s mátovým čajem, jak ženská pod parou, ale to jen tak.
Pěkný den Michal alkoholik
Michal

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 123
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter