Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 12
Dolů
Téma: bezmoc
#8088
Re: bezmoc Před 12 rok, 2 měsíce  
Lenko,váš přítel je opravdu nemocný víc,než si přiznává a než vy sama poznáváte.Nejen,že je nevyspělý jedinec-věk nehraje roli.Nestačil dozrát po duševní stránce-proto se podvědomně bojí nacštívit psychiatra-toho lékaře,kterého opravdu potřebuje.Jeho pití a způsob-zřelelně naznačuje,že s alkoholem žije už dlouhou dobu-jeho fáze pití naznačuje blížící se konečnou fázi.Navíc vás LENKO BOHUŽEL JENOM ZNEUŽÍVÁ-STAL SE ZÁVISLÝ I NA VÁS.Věřte,že bych sama byla ráda,kdybych vám mohla zdělit mnohem pozitivnější zprávy,než tuto pravdu.Váš přítel vykazuje znaky sociopatické nevyzrálé osobnosti,která se stala závislou.Na vašem místě bych vzala rozum do hrsti a utíkala co nejdál dokud je ještě čas.Upozornúju,pokud se k tomu rozhodnete?nebude to pro vás jednoduché-zcela určitě využije veškerých forem citového vydírání,se sebevražednými výhružkami.Ráda bych věřila,že osobní fyzický výpad proti vám nepodnikne.Ale toto vám nemůžu zaručit.V každém případě bud´te opatrná a stůjte si za svým.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#10011
Re: bezmoc Před 11 rok, 9 měsíce  
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak dlouho trvají abstinenční příznaky po vysazení alkoholu ? Pila jsem 5 dní teď druhým dnem abstinuji a je mi opravdu zle. je něco na urychlení ??? děkuji
Vlaďka 24

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#10012
Re: bezmoc Před 11 rok, 9 měsíce  
Ahoj, obecně pomůže B-komplex, lipovitan, ostropestřec mariánský, med... dostatek tekutin, idealně minerálky bez bublinek, dobrej je třeba i ionťák.
No a pak třeba diazepam, thiapridal... ale to je na předpis a pod lékařským dohledem.
A jíst, pokud to jde
Hanka

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#10013
Re: bezmoc Před 11 rok, 9 měsíce  
Vlaďko,
přesně tak,jak píše Hanka a ještě je velmi dobrý hořčík(magnesium),nejlépe v šumivých tabletách
Helena

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#10014
Re: bezmoc Před 11 rok, 9 měsíce  
Člověk většinou doma nic takového nemá.Každopádně hodně pij nealko, čaje, a pomaličku jez, třeba piškot, trochu polévky, jdi na čerstvý vzduch, zhluboka dýchej, jez ovoce, zeleninu, co je doma.
Liba

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
#10015
Re: bezmoc Před 11 rok, 9 měsíce  
Vlaďko,na urychlení toho moc není.Na to,aby se už neopakoval váš nynější stav je nezapomenout a udržet abstinenci.Když mi bylo nejhůř?Donutila jsem se k aktivitě a začala gruntovat,dělat pořádek ve skříních.No prostě všude.Ven jsem se bála,protože jsem trpěla tím,že všichni na mně moje prohýřené dny a noci vidí.Pomohlo mi to aspon´v tom,že jsem se unavila prací a mohla o něco klidněji spát-i když to nebylo nic moc,protože mne tížilo svědomí,přece jen jsem po chvilkách podřímala.Protože už jsem věděla,že to nebude záležitost jednoho,nebo dvou dní?Musela jsem navštívit svoji lékařku,aby mi pomohla.I když jsem dostala termín až za pár dní.Dokázalo mne to poněkud uklidnit,protože jsem věděla,že pomoc je na cestě,že jsem si fundovanou a odbornou pomoc už zajistila.Dnes se stýkám se členy AA.Tak pomoc ale též patřičnou podporu,když se mi tak stalo jsem měla o něco dřív.Pomohlo mi,už jen to,že jsem o svých stavech a recidivě,která mne potkala mohla říct.Nicméně léky na zklidnění psychiky i nasazení Antabusu,abych se do stejné situace nedostala opět jsem s vděčností přijala od své psychiatričky.Nikdo mi nevynadal,nikdo mne neproklel,nikdo mi hlavu neutrhnul.Dostala jsem spoustu cenných rad a udělala také cennou zkušenost jak na tom se svojí alkoholickou nemocí jsem a že na ni nesmím zapomínat,musím ji mít na zřeteli i s její součástí a učit se s ní žít.
Jana Mertosová

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
 
Nahoru
Stránka: 12
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter